Randers

Randers-træner: Sejr giver spillerne tro på min stil

I fjerde forsøg fik Ricardo Moniz sin første sejr som Randers-træner, og det skal give tillid til projektet.

Randers FC's nye træner, Ricardo Moniz, fik søndag sin første sejr i spidsen for kronjyderne, efter at mandskabet søndag slog AGF med 1-0 på hjemmebane i Alka Superligaen.

Efter de første tre kampe var endt med to nederlag og en uafgjort håber Ricardo Moniz, at sejren kan give holdet og fansene endnu større tro på holdets spillestil og Moniz' egen ledelsesstil.

- Det var en vigtig sejr for at få spillerne med på min side og tro på min filosofi. Selvfølgelig står vi sammen, men der er forskel på at gå fire kampe uden sejr og så at slå lokalrivalerne inden 14 dages landskampspause, siger Ricardo Moniz.

- Vi spillede godt mod Brøndby, Nordsjælland og AaB, hvor spillerne troede på min filosofi. Men der er bare kæmpe forskel på at tro på det, og så at det rent faktisk giver afkast i form af en sejr, siger Ricardo Moniz.

Den nye hollandske træner har selv stor tiltro til, at holdet skal have en klar defineret spillestil og tilgang til den daglige træning i klubben.

- Det er alt eller intet. Enten har man en filosofi, eller også har man intet. Vi har fantastiske faciliteter her, og nu kan fansene og spillerne se, at det virker.

Også anfører, Mads Agesen, ser sejren som en afgørende motivationsfaktor, inden den kommende landskampspause på 14 dage.

- Det havde været rigtig tungt at gå i to uger med et nederlag til AGF og en absolut bundplads. Nu har vi lukket et lille hul og slået rivalerne, så det gør landskampspausen lidt sjovere, siger Mads Agesen.

Randers kom ud af krisen mod AGF

- Det var en ekstrem vigtig sejr, det kunne man mærke på alle i og omkring klubben. Det betyder lidt mere, når vi møder AGF. Dem taber vi bare ikke til.

Randers har nu slået AGF i begge indbyrdes opgør i denne sæson. Det er samtidig kronjydernes eneste to sejre. Holdet skal næste gang på opgave om to uger mod Lyngby på udebane.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Ærgerlig fejl: Populær opladningshybrid bruger benzinmotoren ved eldrift
I de kolde måneder vil benzinmotoren arbejde, selv om en Kia Niro plug-in hybrid kører på eldrift, fordi den driver varmeapparatet. Importøren arbejder på at løse problemet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her