*

OB

Sur OB-stopper om straffespark: Dommer var kampafgørende

OB's Kenneth Emil Petersen var efter fynboernes pointdeling med Hobro, stærkt utilfreds med kampens dommer.

Lørdag eftermiddag spillede Hobro og OB uafgjort 1-1 i et opgør, hvor Hobro bragte sig i spidsen på et straffespark begået af Ryan Johnson Laursen, der i en duel rev hjemmeholdets Rasmus Minor Petersen i trøjen.

Det straffespark burde ikke have været dømt, mener gæsternes midterforsvarer Kenneth Emil Petersen, der er stærkt utilfreds med kampens dommer, Michael Johansen.

- Det straffespark er der jo ingen, der nogensinde før har set dømt, mener Kenneth Emil Petersen.

- Vi må sige, at dommeren var kampafgørende, når han dømte et straffespark, der ikke var der. Han (dommeren red.) havde en rigtig rigtig dårlig dag og dømte helt forfærdeligt igennem alle 90 minutter.

- Det er svært at forholde sig til, når man som spiller løber rundt og får alle kendelser imod sig, og han (dommeren red.) lallede rundt derinde, siger forsvarsspilleren, der i kampen fik et gult kort for brok.

Den iltre forsvarsspiller kan godt leve med det ene point, kampens udvikling taget i betragtning.

- Vi ville gerne have haft tre point, men 1-1 er fair nok. Det var jo ikke nogen nem kamp imod Hobro. De har et godt hold og ligger helt berettiget, der hvor de ligger.

- Omvendt ramte vi ikke det niveau, vi ved, vi kan, og så måtte vi nøjes med det ene point, konkluderer Kenneth Emil Petersen.

Han skal sammen med resten af OB-holdet forsøge at hive tre point i land, når fynboerne i næste runde af Alka Superligaen får besøg af FC København.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her