OB

Randers smed føring mod decimeret OB-hold

Der skulle en udvisning til at sætte liv i en ellers sløv lørdagskamp mellem OB og Randers FC, der endte 1-1.

Fakta

Vurdering: Efter en meget begivenhedsfattig første halvleg vågnede kampen efter pausen, da OB-anfører Kenneth Emil Petersen blev udvist og Randers FC kom foran. Trods en mand i undertal kæmpede OB fint for en udligning, og 1-1-scoringen i slutfasen var fuldt fortjent.

OB – Randers FC 1-1

OB: 4

Randers FC: 2

Kampens spillere:

OB: Casper Nielsen, 4

Randers FC: Joel Allenson, 4

Dommer: Anders Poulsen, 4

Få målchancer, få tilskuere og få underholdende momenter.

Hvis 1-1-kampen mellem OB og Randers FC var et stykke mad, var det ikke højtbelagt smørrebrød, men snarere en flad leverpostejklemme, hvor kun rødbeden undervejs gav smag til en ellers tam affære.

OB-træner satsede efter rødt kort: Vi dominerede til sidst

Kampens dramatiske højdepunkt indtraf i begyndelsen af anden halvleg, hvor OB’s anfører Kenneth Emil Petersen modtog to gule kort inden for 60 sekunder – først for at begå frispark, og derefter for at brokke sig til dommeren. De kaotiske minutter efter udvisningen udnyttede Randers FC til at bringe sig foran med 1-0 ved svenske Joel Allenson.

Vilkårene i den nye Superliga-struktur kom til udtryk i lørdagens kamp i Odense.  De to hold jagtede muligheden for at spille europæisk fodbold efter sommerferien, for den samlede vinder af de to opgør møder Superligaens nummer fire i en kamp om at komme i Europa League-kvalifikationen. Det satte sit aftryk på spillet. I lang tid var det en henholdende affære med få målchancer i begge ender.

I tidligere sæsoner har man set meget medlevende og målrige opgør i de afsluttende runder, hvor turneringen har været afgjort, og kampenes manglende betydning har svækket koncentrationen hos Superliga-holdene.

I forårets playoff-kampe har alle kampe været særdeles vigtige, og det har givet nogle intense og nervøse opgør. Sådan var det også i Odense lørdag, hvor kun 4.447 tilskuere havde fundet vej til tribunerne til kampen, der først blev endeligt fastsat 68 timer før kick off. Også et af den nye strukturs vilkår.

Tilskuerne fik dog en spændende afslutning på kampen. Bagud 0-1 med en mand i undertal jagtede OB en udligning mod et passivt Randers-hold, der lod fynboerne angribe frem mod kampens slutfase. Med syv minutter tilbage af kampen lykkedes det fynboerne at udligne. Kampen endte 1-1, og dermed er opgøret mellem de to hold helt åbent, når returkampen spilles 29. maj.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
OB lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her