Annonce
OB

OB-træner om første sejr: Nu skal vi ride videre på bølgen

OB fik søndag klubbens første sejr i sæsonen. Trods en hård periode har spillerne bevaret optimismen.

Foto: Claus Fisker/Scanpix
OB

OB har fået en svær start på sæsonen med hele seks kampe uden sejr. Mod Vejle kom så endelig den hårdt tiltrængte sejr, da fynboerne kunne rejse hjem med en 2-0-sejr.

OB-træner Jakob Michelsen var efter kampen ikke i tvivl om, at resultatet kan få stor betydning videre i sæsonen.

- Sejren giver endnu mere selvtillid. Spillerne skal have stor ros for ikke at lade sig gå på, selv om hele Danmark har mindet os om, hvor ringe vi er, siger Jakob Michelsen.

Jakob Michelsen mener, at det har været afgørende for stemningen i truppen, at præstationerne, ifølge ham selv, har været til mere.

- Hvis man ser på mange af de præstationer, som vi har leveret, har det været rigtig godt langt hen ad vejen, men det var rart endelig at få en sejr.

OB-træneren var i det hele taget rigtig godt tilfreds med kampens forløb. Han mente, at udeholdet havde fuld kontrol med opgøret.

- Generelt spillede vi en gennemført kamp, hvor vi stort set ikke gav en målchance væk. Vi var komfortable defensivt, og vi vandt vores dueller, siger OB-træneren.

Træneren havde tilmed en ganske simpel forklaring på, hvorfor det lige blev mod Vejle, at den første sejr kom i land. Samtidig var han begejstret over kulissen.

- Vi havde den berømte skarphed. Vi vandt på udebane og scorede sågar på en dødbold. Vi spillede til nul, og vi spillede stort set på hjemmebane takket være 1600 OB-fans.

Nu håber Jakob Michelsen blot, at de stribede fra Fyn kan bygge videre på sejren og få endnu flere point på kontoen.

- Pointet mod Midtjylland gav belønning for præstationerne, og nu kan vi forhåbentlig ride videre på bølgen, siger han.

OB skal i næste runde forsøge at hente endnu en sejr, når klubben møder FC Nordsjælland på hjemmebane.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her