Annonce
OB

Bundproppen OB henter tjekkisk midtbanespiller i Polen

31-årige Kamil Vacek skifter Slask Wroclaw ud med superligaklubben OB, hvor han har fået en toårig kontrakt.

Kamil Vacek ses her i en duel med Erik Grendel fra Slovan Bratislava i en kamp for Sparta Prag. Arkivfoto: Michal Cizek/Ritzau Scanpix
OB

OB er kommet håbløst fra start i Superligaen, hvor det kun er blevet til to point i seks kampe, hvilket placerer holdet på sidstepladsen.

Men nu har holdet hentet en forstærkning til midtbanen i form af tjekkiske Kamil Vacek. Det skriver OB på sin hjemmeside.

Den 31-årige midtbanespiller skifter fra polske Slask Wroclaw og har fået en kontrakt frem til sommeren 2020 hos OB.

- Der er ingen tvivl om, at vi får en spiller ind, som har en masse rutine, som han kan bidrage med hos os, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

- Han er en alsidig spiller, der kan dække flere pladser på midtbanen, og vi ser ham som en spiller, der kan tage en lederrolle og et ansvar på banen, hvor han både kan spille ind med sine egne kvaliteter og samtidig gøre sine holdkammerater bedre i kraft af sine erfaringer.

Cheftræner Jakob Michelsen glæder sig til at få en rutineret spiller mere i truppen.

- Vores chefscout har haft et vågent øje på ham, så da det blev muligt for os at hente ham ind, fordi et trænerskifte i hans tidligere klub betød, at der blev kigget andre veje, så slog vi til, siger han.

Kamil Vacek skal spille med nummer syv på ryggen og træner med sine nye holdkammerater i Ådalen første gang fredag.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her