Annonce
OB

OB overrasker ikke længere negativt

Hobro vandt 3-2 hjemme over OB i Superligaen.

Hobros Emmanuel Sabbi scorede to mål mod OB. Foto: Bo Amstrup/AP

Fakta

Hobro-OB 3-2 (3-0)

Vurdering:

Hobro: 6

OB: 3

Dommer Mikkel Redder, 7

Kampens spillere

Emmanuel Sabbi, Hobro, 8

Janus Drachmann, OB, 5

Midt i alle trængslerne kan Jakob Michelsen trods alt glæde sig over to ting på det rent personlige plan.

For det første holder hans arbejdsgivere sig nok fra den anden trænerfyring på tre måneder.

For det andet er det svært at pege på en arbejdsløs kollega, der med kort varsel og med OB-truppens nuværende sammensætning kan trylle format ind i fynboerne.

Dermed må Jakob Michelsen indtil videre bære ansvaret for at forvandle en rædderlig sæsonindledning til noget bedre, men efter et par trods alt respektable præstationer dykkede hans udvalgte igen med 2-3 mod Hobro lørdag, og det odenseanske publikum må nok belave sig på en langvarig proces.

Helt i stil med de seneste sæsoner er OB simpelthen for let at neutralisere, ryste og score mod, og så kan selv Hobro få lov at opleve en gylden periode med tre mål på 10 minutter til en reel afgørelse af opgøret.

OB-ledelse ser med alvor på historisk ringe sæsonstart

I sig selv var scoringerne ganske symbolske for de ambitiøse, men pressede gæster. En dødbold, en håbefuld dribletur og et tragikomisk selvmål var nok til at slette indtrykket af en godkendt OB-åbning med ganske fint omstillingsspil og pasningsspil, men der er intet drive, intet vildskab og ingen styring.

Hobro kan tjene gode penge på handel med Wolverhampton

Nye navne som Mathias Jørgensen og Julius Eskesen gør det hæderligt, men med al respekt for de respektive talenters potentiale er det grundlæggende et problem, at et par teenagere bærer så stort et offensivt ansvar.

De kunne ikke stoppe blødningen, og trods et løft efter pausen og to reduceringer nåede OB op på 13 udekampe uden sejre og sank ned på tabellens sidsteplads. 

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her