Annonce
OB

OB-angriber: Vi er så tæt på at ende i top-6 nu

OB-angriberen Rasmus Festersen mener, at onsdagens 3-1 sejr mod Lyngby var en nøglesejr i kampen om top-6.

OB

OB spillede onsdag aften den fjerdesidste kamp i Superligaens grundspil, hvor fynboerne kæmper om at slutte i top-6, der giver adgang til mesterskabsspillet.

Kampen endte med en 3-1-sejr hjemme mod Lyngby, hvor Troels Kløve, Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen stod for hjemmeholdets mål.

OB-angriberen Rasmus Festersen havde en god fornemmelse efter sejren, der sendte OB på sjettepladsen med 31 point foran Silkeborg med 30 point.

- Holdet er så tæt på at ende i top-6 nu. Det var en nøglekamp mod Lyngby.

- Spillerne har gjort sig selv en kæmpe tjeneste ved at vinde den første finale ud af fire, siger Festersen.

OB skal i de sidste tre kampe i grundspillet møde Brøndby, AGF og Randers. Især kampen mod topholdet Brøndby i næste runde er en svær størrelse, men Festersen ser gode muligheder.

- Spillerne ved, at kampen mod Brøndby bliver enormt vanskelig. Der skal arbejdes igennem, og så tror jeg, at vi kan få point med hjem.

Fynboernes træner, Kent Nielsen, er også positiv over udsigten til kampen mod Brøndby efter sejren mod Lyngby.

- Holdet tror på, at man med kvalitet og held kan få et point derovre. Spillerne har nærmest ikke spillet en dårlig halvleg i dette forår, bortset fra en enkelt mod FC Nordsjælland, hvor OB var bagud 0-2 ved pausen.

Ligesom Festersen mener Kent Nielsen, at OB har lagt sig godt til i tabellen for at nå top-6. Det er dog en udfordring at spå om, hvordan det kommer til at gå.

- OB ligger i en gunstig situation. Tabellen er tættere, end man nogensinde kunne havde forestillet sig. Målscoren kan sagtens gå hen og få en afgørende betydning, siger Kent Nielsen.

Lyngbys træner, Thomas Nørgaard mente også efter onsdagens kamp, at OB hører til i top-6.

- Odense er et svært sted at spille, og jeg tror, at OB ender i top-6, siger Nørgaard.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her