Annonce
Lyngby

Lettet Lyngby-trup kender ikke redningsplanens længde

Michael Lumb er lettet, efter at det fredag lykkedes klubben at betale spillernes løn og afværge en konkurs.

Der var stor lettelse at spore hos Lyngby-spillerne, efter at den økonomisk skrantende fodboldklub fredag fik afværget en konkurs.

Klubben fik via lokale investorer sikret spillernes løn for januar, en løn som de får udbetalt med forsinkelse.

- Det er positivt nyt. Vi får vores løn i dag (fredag, red.). Den er ikke kommet endnu, men vi er blevet lovet, at den kommer senere i dag, siger Lyngby-spilleren Michael Lumb.

- Det, som vi har fået at vide indtil videre, er, at lokale investorer spytter penge i klubben og er med til at sikre klubbens fremtid, siger han.

Den tidligere landsholdsspiller fortæller, at spillerne endnu ikke ved, hvor langt investorgruppens midler rækker i forhold til at sikre Lyngbys fremtid.

- Det skulle gerne være en fremtid, der er sikret i mere end en måned, siger Michael Lumb.

Forsvarsspilleren kan fortælle om stor lettelse blandt spillerne, der onsdag så fire holdkammerater forlade klubben efter eget ønske, fordi deres løn ikke blev udbetalt.

- Lige nu er jeg en glad mand, jeg er glad for, at det er lykkedes at redde klubben.

- Det har været nogle hårde dage, og det har været rigtig hårdt i lang tid. Og endelig er der noget positivt at melde ud, siger Michael Lumb.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Lyngby lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her