AC Horsens

Banker Bo Henriksen nu hovedet ned i maven på sin angriber?

André Bjerregaard gjorde mod Randers nøjagtigt det, hans temperamentsfulde træner inden opgøret havde advaret ham imod.

»Så har jeg jo sagt til ham, at jeg banker hovedet ned i maven på ham, hvis han får et gult kort.«

Sådan sagde AC Horsens’ træner Bo Henriksen til TV 3 Sport inden sit holds kamp mandag aften mod Randers.  Anledningen var, at Bo Henriksen havde sat sin angriber André Bjerregaard i startopstillingen, selv om Bjerregaard kun var et gult kort fra at få karantæne i Horsens’ første playoff kamp mod Viborg, som spilles på fredag.

Det skulle Bo Henriksen nok ikke have gjort.

For efter omkring et kvarter af opgøret i Horsens røg André Bjerregaard i et sammenstød med Randers’ Nikola Djurdjic.

»Han rev mig med ned. Så gav han mig et spark, da jeg var på vej op. Der blev lidt tumult. Han sagde noget, og så gav jeg ham et lille skub, som han overreagerede på,« forklarede André Bjerregaard bagefter.

Fakta: Sådan fortsætter Superligaens nedrykningsspil

Dommer Anders Poulsen reagerede ved at stikke Bjerregaard den advarsel, som Bo Henriksen havde sagt til sin angriber, at han ikke skulle få.

»Det er en infight mellem Djurdjic og André Bjerregaard, som får låst sit ben. Så bliver André sur på ham, og man kan diskutere, om Djurdjic skulle have haft en advarsel, men i sidste ende er det ikke særlig fikst lavet af André, at han giver dommeren mulighed for at give ham et gult kort. Det er sådan set ligegyldigt, om det skulle have været rødt, for den næste kamp er den vigtigste for os,« sagde Bo Henriksen efter kampen.

Han afviste dog, at Bjerregaards dumhed får de konsekvenser for ham, som træneren havde varslet inden opgøret.

»Vi tager da en snak om det, og det kunne se sjovt ud, hvis jeg prøvede at banke hans hoved ned i maven på ham, for så ville jeg blive den lille til sidst, da han både er større og hurtigere end mig. André Bjerregaard skal lære af sine fejl, men vi skal ikke være for hårde ved ham, for han ved det godt selv, og han er ked af det i forhold til sine holdkammerater,« lød det fra Bo Henriksen.

Nu strammer det til for fire jyske hold: Sådan afgøres Superligaens nedrykninger

Bjerregaard lød dog ikke alt for ked af det efter opgøret, selv om hans øjne flakkede noget, da samtalen drejede sig ind på, at han nu har karantæne i den meget vigtige kamp mod Viborg.

»Det er ærgerligt, men der er mange kampe endnu, og mon ikke, at jeg nok skulle have skrabet et gult kort til mig i en af de andre kampe.«

Når André Bjerregaard altså ikke er med for Horsens på fredag mod Viborg, skal Bo Henriksen samle et slagkraftigt hold uden sin hurtige angriber. Træneren er ikke i tvivl om, hvad der bliver vigtigste for Horsens for at trække sig med en samlet sejr mod viborgenserne.

»Det bliver mod. Der er ingen tvivl om det. Har vi modet uden at tænke på konsekvenser, kan vi give dem kamp til stregen. Specielt når vi ved, at vores dødbolde kan gøre ondt på Viborg,« sagde Bo Henriksen mandag aften og fortsatte.

»Det bliver ekstremt, og lige nu har strukturen vundet interessemæssigt. Det er fedt for trænere og spillere at være en del af, for der kommer mange tilskuere til kampene. Det udvikler os, og det bliver fuldstændig neglebidende at være en del af. Jeg tror, at der kommer en del flere toiletbesøg før kampene, end vi er vant til.«

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her