AC Horsens

Reserveroller får to spillere til at forlade Horsens

På grund af manglende spilletid har to AC Horsens-spillere valgt at søge nye græsgange efter denne sæson.

Denne sæson er den sidste i AC Horsens-trøjen for målmanden Nicklas Dannevang og midtbanespilleren Jonas Gemmer, der har valgt at søge væk.

Horsens hentede Dannevang i Brønshøj for to år siden, men klubbens amerikanske tilgang i vinterpausen, Steve Clark, har erobret pladsen som førstemålmand.

Den manglende spilletid får nu Dannevang til at forlade Horsens, så han kan finde fodboldglæden igen.

- Jeg har ikke spillet i et halvt år, selv om jeg synes, jeg har fortjent at spille, så jeg føler, at jeg skal finde et sted, hvor folk tror mere på mig, siger Dannevang til klubbens hjemmeside.

- Når jeg kigger tilbage, så har det været en tid med op- og nedture - en hård start, en sjov oprykning, en sjov start i Superligaen, hvor vi lå godt til og en kedelig slutning, hvor jeg ikke fik lov til at spille, siger han.

Horsens-træner Bo Henriksen har forståelse for Dannevangs ønske om at finde en ny klub.

- Dannevang har været igennem en skuffende periode, hvor han har mistet pladsen som førstemålmand, og jeg har stor respekt for, at han har lyst til at prøve noget andet.

- Han skal nu ud at finde glæden et andet sted, og det ønsker vi ham al mulig held og lykke med. Han er en dygtig målmand, der har gjort det rigtig godt, siger Bo Henriksen.

Han må også sige farvel til Gemmer, der kom til klubben på en lejeaftale fra FC Midtjylland i januar 2016.

- Det var rigtig sjovt det første halve år, da vi rykkede op. Siden har jeg ikke spillet så meget, men jeg har haft et fedt ophold og lært nogle gode gutter at kende, fortæller Gemmer.

Bo Henriksen ærgrer sig over, at det ikke lykkedes Horsens at få forlænget aftalen med Gemmer.

- Det er imponerende, at en ung gut som ham vælger den næste klub ud fra devisen om, at han skal spille hver gang for at udvikle sig bedst muligt, lyder det fra Bo Henriksen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her