AC Horsens

Horsens-træner: Nederlag er en katastrofe for os

AC Horsens indkasserede lørdag et nederlag på 1-3 til Esbjerg i Superligaen. Mangel på mod gjorde udslaget.

Lørdag mødte AC Horsens og Esbjerg hinanden for anden uge i træk i Superligaens nedrykningsgruppe 1.

Horsens havde alt at spille for i forsøget på at undgå playoffkampene til maj, mens Esbjerg allerede var isoleret i bunden uden mulighed for at undgå de selvsamme playoffkampe.

Derfor blev der op til kampen snakket om forskellen på de to holds motivation.

Det var dog godt gammeldags mod, der i sidste ende sørgede for en 3-1-sejr til Esbjerg, mener Horsens-træner Bo Henriksen.

- Man skal ikke være raketforsker for at se, at det var en katastrofe for os. Nu er vi jo kæmpefavoritter til at skulle spille de playoffkampe. Vi kan i hvert fald ikke selv afgøre noget nu.

- De her fodboldspillere er under et enormt pres, og det kunne vi se i den her kamp. Esbjerg kom simpelthen med mere mod, end vi gjorde, siger Bo Henriksen.

Det var specielt i første halvleg, at hjemmeholdet Horsens manglede de afgørende procenter.

- Vi havde ingen chance i første halvleg for at få den succesoplevelse, vi så inderligt mangler.

- Mit hold gjorde jo mange af de ting, vi havde snakket om, men vi manglede modet til at spille og have bolden på deres banehalvdel.

- Indstillingen var rigtig fin, men det var modet, der manglede. Indstilling handler om at ville, mens mod handler om at turde, og det var det, vi manglede. Indstillingen fejlede bestemt ikke noget, siger han.

Midtbanespilleren Jeppe Mehl var efter kampen også på linje med sin træner i analysen af kampen.

- Det er jo skræmmende, at vi ikke vinder en kamp, hvor vi har alt at spille for, og Esbjerg på den anden side ikke har nogen nævneværdig motivation.

- Men Esbjerg spillede godt. Det må vi også bare tage hatten af for, siger Jeppe Mehl.

Esbjerg indtager med sejren fortsat sidstepladsen i nedrykningsgruppe 1 med 28 point, mens Horsens ligger næstsidst med 33 point.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her