Annonce
AC Horsens

AC Horsens leder desperat efter en ny angriber

Horsens arbejder til det allersidste på at få hentet et par nye spillere til, og man tror på, at det lykkes.

AC Horsens er i kamp mod uret for at få hentet en ny angriber ind, inden transfervinduet smækker i ved midnat.

Efter fredagens 0-0-kamp hjemme mod Vejle gik Horsens-manager Bo Henriksen direkte ind i et rum med Horsens-direktør Kristian Nielsen, og de havde derfor ikke tid til at snakke med den fremmødte presse.

I stedet troppede Horsens-assistenttræner Mads Lyng op, og han kunne fortælle, at man arbejder hårdt på at hente et par nye ansigter, inden transfervinduet lukker.

- Vi kigger på et par stykker, og jeg tror, der er en god chance for at få hentet et par nye.

- Der er et par timer eller tre til vinduet lukker, så vi arbejder stadigvæk på nogle muligheder, siger Mads Lyng.

- Det har vi brugt det meste af de seneste par dage på, og det kommer vi til at fortsætte med, siger Mads Lyng, som ikke ville sætte navn på, hvem der eventuelt bliver ny mand i den gule trøje.

I kampen mod Vejle var indkastkongen Mikkel Qvist at finde i angrebet for anden kamp i træk, og han erkender, at holdet savner en spidsangriber.

- Vi kunne fint klare os uden en angriber, hvis jeg kunne stå her og sige, at jeg var garant for 10-15 mål. Det ved jeg ikke, om jeg er endnu, så det er klart, at vi savner en angriber.

- I forhold til mine indkast ville det være super fint med en god header, men det ved man, at man ikke behøver at være høj for at kunne. Hvis vi bare får én ind, som garanterer 10-15 mål, så er jeg tilfreds, siger Mikkel Qvist.

På rygtebasis er AGF's Kasper Junker sat i forbindelse med et skifte til Horsens.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Mad kan sænke blodtrykket lige så godt som medicin
Vidste du, at du kan købe dig til et sundt blodtryk i et helt almindeligt supermarked? Hvad du konkret skal spise for at få et forhøjet blodtryk ned på fredeligt niveau, giver to danske læger svaret på i en ny bog, baseret på den nyeste forskning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her