*

Hobro IK

Topscoreren på pletten igen i tæt Superliga-dyst

Pål Aleksander Kirkevold scorede for ottende kamp i træk, da Hobro spillede 1-1 mod OB.

De må have gode angriber i Norge, når der ikke er plads til Pål Alexander Kirkevold på landsholdet. Lørdag eftermiddag scorede han sit tiende sæsonmål i Superligaen og havde dermed en fod med i oprykkernes 1-1-kamp mod OB.

Det er en velkendt historie, at Pål Alexander Kirkevold blev kasseret af Hobros forhenværende træner Ove Pedersen, men under Thomas Thomasberg har han udviklet sig til en vigtig spiller for oprykkerne og Superligaens aktuelt farligste angriber.

Hemmeligheden bag den eksplosive udvikling dedikeret selvtræning, for nordmanden bruger ofte sine fridage på at tage fra hjemmet i Aarhus til Hobro for at øve afslutninger. Det gav igen pote lørdag eftermiddag mod OB, hvor Kirkevold flere gange var en trussel for det fynske forsvar.

Allerede efter fire minutters spil var nordmanden på spil med en god afslutning fra feltet, men OB-keeper Sten Grytebust diskede op med en stærk redning. Et kvarter senere var det imidlertid Hobro-angriberen, der vandt den interne duel mellem de to normænd, da Hobro fik tilkendt straffespark.

I forbindelse med et hjørnespark var OB’s back Ryan Johnson Laursen i en intens duel med Hobros Rasmus Minor, og dommer Michael Johansen valgte i situationen at dømme straffespark til Hobro på grund af trøjeriv fra OB’eren. Sparket fra 11-meter-pletten blev omsat til mål med indlandsiskomprimeret kulde af Kirkevold.

Det var nordmandens ottende scoring i træk, og dermed tangerer han  Ebbe Sand og Peter Møller, der også scorede i otte kampe i træk i deres velmagtsdage. Kirkevold kan tage rekorden alene mod Helsingør efter landsholdspausen.

Han havde også mulighed for flere mål mod OB, men han misbrugte en god chance i begyndelsen af anden halvleg, hvor også Quincy Antipas og Danny Olsen burde have øget til 2-0 på et tidspunkt, hvor hjemmeholdet var klart bedst.

I stedet kom OB bedre med, og backen Jacob Barrett Laursen udlignede med et energi-mål efter en times spil, og Kirkevold og resten af Hobro-mandskabet måtte nøjes med uafgjort i en jævnbyrdig kamp, som oprykkerne var tættest på at vinde. 

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her