Annonce
Hobro IK

Anfører: Mindre pres efter udvisning hjalp Hobro til sejr

Presset røg over på FC Helsingørs skuldre efter Hobros udvisning, og det hjalp holdet ifølge Mads Justesen.

Hobro måtte grave dybt og finde krigergenet frem, da klubben søndag vandt 1-0 på udebane over FC Helsingør i Superligaen.

Hobro-backen Frans Dhia Putros modtog sit andet gule kort lige før pausen ved stillingen 0-0, og det fjernede lidt af presset på Hobro, som inden søndagens sejr blot havde vundet én ud af de sidste ti kampe.

Hobro vandt i Helsingør trods en mand i undertal

- Vi vidste, at det ville blive hårdt, men vi sad i pausen, så hinanden i øjnene og sagde, at det kun var Helsingør, der kunne skuffe nu, siger Hobro-anfører Mads Justesen.

- Det lagde endnu mere pres på Helsingør at komme i overtal. De fik bolden mere, men vi stod i de samme zoner, som vi hele tiden havde gjort, siger Mads Justesen.

Det er anden gang i denne sæson, at Hobro får en mand smidt ud. Første gang var i udekampen mod AC Horsens i midten af oktober, da Rasmus Minor Petersen blev vist ud efter syv minutter.

Alligevel fik Hobro 2-2 i den kamp. Hobro har endnu ikke tabt i denne sæson, mens de har været i undertal, og det findes der en god forklaring på ifølge Mads Justesen.

- Alle kender deres roller og arbejder stenhårdt for holdet. Vores taktik ændrer sig ikke alverden, når vi får en mand smidt ud, for vi står stadig i vores to firekæder i forsvaret og på midtbanen, siger Mads Justesen.

Hobro-træner Thomas Thomasberg er enig med sin anfører.

Skuffet Hobro-træner: »Nu kommer vi til at hænge fast i det«

- Vi har trænet i at stå lidt lavere undervejs i kampene og styrke vores defensive organisation.

- Mod Helsingør tillod vi mange indlæg, og det løste vores to stærke midtstoppere rigtigt godt, siger Thomasberg.

Med sejren topper Hobro gruppespillets pulje 1 med 35 point efter 28 kampe.

Næste kamp for Hobro er mandag 16. april hjemme mod Silkeborg.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her