Hobro IK

Hobro-træner efter nederlag: Jeg er tilfreds med sæsonen

Hobro-træner Thomas Thomasberg fortæller, at på trods af Hobros fjerdeplads, så er målsætningen overlevelse.

Til trods for søndagens nederlag på 0-1 til AaB, så er Hobros cheftræner, Thomas Thomasberg, tilfreds med, hvordan sæsonen er forløbet for oprykkerne fra Hobro.

-Jeg er sindssygt tilfreds med udviklingen på sæsonen indtil videre. Vi har spillet så mange flotte kampe, at det måske har gjort, at forventningerne til vores spil er blevet større.

- I dag er jeg skuffet og irriteret, men jeg havde inden sæsonen regnet med, at der ville være mange flere kampe som imod AaB, hvor fight og slagsmål om tingene ville blive afgørende, siger Thomasberg.

Han vil dog ikke forholde sig til holdets nuværende placering på fjerdepladsen, der giver adgang til mesterskabsslutspillet.

- Jeg kigger slet ikke på det. For hvis vi taber de næste tre kampe i streg, så er vi ikke i top-6. Vores målsætning er fortsat, at vi skal overleve i rækken.

- Når overlevelsen er sikret, så kan vi begynde at sætte os et nyt mål, men inden da, har vi kun en målsætning, der hedder overlevelse, siger Thomas Thomasberg.

Hobro har 23 point på fjerdepladsen, men der er kun to point ned til OB, der ligger udenfor top-6.

Hobro får en chance for at rejse sig, når holdet i næste runde skal en tur til Helsingør for at møde det andet oprykkerhold.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kronik: Alle skal føle sig hjemme i den danske folkeskole

Dorte Lange, Næstformand i Danmarks Lærerforening
Det er afgørende for vellykket integration, at vi bliver meget bedre til at inkludere indvandrerbørn i folkeskolen. Det kræver bl.a. et opgør med, hvad det vil sige at være dansk.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her