FC Helsingør

FC Helsingør-målmand forlænger og får fuldtidskontrakt

Mikkel Bruhn har forlænget sin kontrakt til sommeren 2020, og han bliver samtidig fuldtidsprofessionel.

Mikkel Bruhn glæder sig over at blive professionel på fuld tid, efter at han i noget tid har arbejdet på deltid som tømrer. Foto: Gregers Tycho

Fodboldklubben FC Helsingørs førstemålmand, Mikkel Bruhn, bliver i klubben til sommeren 2020, og samtidig bliver han fuldtidsprofessionel.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Mikkel Bruhn glæder sig ikke mindst over at blive professionel på fuld tid, efter at han i noget tid har arbejdet på deltid som tømrer.

- Det har været et stort ønske i mange år, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu har fået det på plads.

- At det bliver i FC Helsingør, er fantastisk, for jeg har været med på klubbens rejse op gennem rækkerne, og nu skal jeg være med til at etablere klubben i Superligaen, siger han til Helsingør Dagblad.

FC Helsingør-træner freder sin usikre målmand

FC Helsingørs oprykkere har lukket 27 mål ind i 14 kampe og er sammen med Lyngby den klub, der har indkasseret flest mål i Alka Superligaen.

Senest holdt Mikkel Bruhn dog sit mål rent i 2-0-sejren hjemme over Silkeborg.

FC Helsingørs cheftræner, Christian Lønstrup, har tillid til sin målmand.

- Det har været en hård tid for hele holdet og for Mikkel Bruhn med de mange nederlag, men jeg synes faktisk, at han har tacklet det godt, og han kan komme ud på den anden side som en endnu bedre målmand.

- Samtidig tror jeg, at Mikkels krop har godt af, at han ikke skal arbejde ved siden af fodbolden.

FC Helsingør er næstsidst i Superligaen med 12 point for 14 kampe.

Klubben sikrede sig i sidste sæson en meget overraskende oprykning til den bedste række ved at besejre Viborg efter to playoffkampe.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her