FC Helsingør

Gavebod til FCK chokerer Helsingør-træner

Graverende fejl i defensiven kom voldsomt bag på Christian Lønstrup, da Helsingør hjemme tabte 0-4 til FCK.

Resultatet kom efter adskillige foræringer fra værternes defensiv, og træner Christian Lønstrup var efterfølgende chokeret over de mange fejl. Foto: Lars Poulsen

Efter en fornem start på tilværelsen i Alka Superligaen, er det blevet hverdag igen for FC Helsingør.

Søndag tabte holdet for anden gang i træk. Denne gang til FC København, der sikkert vandt med 4-0 i Helsingør.

Resultatet kom efter adskillige foræringer fra værternes defensiv, og træner Christian Lønstrup var efterfølgende chokeret over de mange fejl.

- I de fire år, som jeg har været her, tror jeg ikke, at jeg har set noget tilsvarende, siger Lønstrup.

- De fejl, vi lavede i første halvleg, tror jeg ikke engang, at vi laver over en hel sæson normalt. Så kommer de uheldigvis mod FCK, for det var ikke fordi, at vi blev spillet ud af brættet, men vi gav os selv nogle svære forudsætninger, siger Helsingør-træneren.

Trods de målgivende fejl og nederlaget bevarer Lønstrup dog optimismen.

- Jeg evaluerer altid på præstationen, og den var faktisk ikke så dårlig, hvis man ser bort fra de fire fejl, men vi lavede graverende fejl.

- Jeg synes egentlig, at vi viste, at vi kunne spille med over en hel kamp. Det var klart, at det ikke var FCK på deres stærkeste niveau i dag, hvor de kørte cruisekontrol.

Helsingør var nede med 0-3 efter første halvleg, og det fik betydning i pausen, hvor Lønstrup benyttede sig af utraditionelle metoder.

Cheftræneren var dog tilfreds med udtrykket efter pausen.

- De fik en regulær skideballe i pausen, og det er ellers meget sjældent, at jeg gør det. Vi kom ud til anden halvleg med et okay udtryk. Det er ikke let at være bagud 0-3 mod FCK, og så skulle ud til yderligere en halvleg.

- Det udtryk, vi havde mod FCK, var markant bedre end mod Lyngby bortset fra, at vi lukkede fire mål ind, og det er, hvad jeg forholder mig til, siger Christian Lønstrup.

Helsingør er efter ni kampe noteret for ni point.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her