FC Helsingør

Drømmemål overrasker FC Helsingør-angriber

Helsingørs Nicolas Mortensen scorede et drømmemål mod FCM, som hovedpersonen var meget overrasket over.

Foto: Jens Dresling

Nicolas Mortensen kom i fokus fredag aften på MCH Arena.

FC Helsingørs nummer 11 leverede nemlig et decideret drømmemål, da oprykkeren FC Helsingør gæstede FC Midtjylland på MCH Arena i Alka Superligaen.

Årets mål og mesterskabslugt i FC Midtjylland

Angriberen tog chancen fra omkring 30 meter kort inde i anden halvleg, og det gav pote, da skuddet sejlede i kassen bag en sagesløs Jesper Hansen i FCM-målet.

Nicolas Mortensen var efter 1-2-nederlaget overrasket over, at bolden sejlede i mål.

- Jeg så, at Jesper Hansen var ude af målet, og så greb jeg bare muligheden. Jeg panikkede fuldstændig i situationen og nåede slet ikke at tænke, siger FC Helsingør-angriberen.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at det kom bag på mig, at den gik ind. Mine holdkammerater jublede faktisk før mig, siger Nicolas Mortensen.

Angriberen var ikke bleg for at kalde det karrierens bedste mål.

- Det var det bedste mål i min karriere indtil videre. Det er sjovt at tænke på, at det bedste mål er et mål, hvor man ikke tænker så meget over det i skudøjeblikket, siger Nicolas Mortensen.

Nicolas Mortensen, der i sommerens transfervindue kom til FC Helsingør fra Fremad Amager, giver den daglige skudtræning æren for drømmemålet.

Genlæs liveblog: FC Midtjylland holdt stand i hektisk afslutning imod Helsingør

- Baggrunden for et mål som dette er måske, at vi træner skudtræning rigtig meget. Vi sparker rigtig meget på mål til træning, siger Nicolas Mortensen.

- Til hver eneste træning skal vi afslutte hele tiden. Ellers kommer trænerne efter os, siger FC Helsingør-angriberen.

FC Helsingørs spydspids har nu scoret i to kampe i træk, da han i sidste runde scorede det andet mål i 2-0-sejren over Silkeborg.

Det var samtidig 23-årige Nicolas Mortensens tredje mål i denne sæson i Alka Superligaen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her