*

FCN

FC Nordsjælland-træner: Skader åbner andre muligheder

Kasper Hjulmand ser andre spillere træde i karakter og andre muligheder taktisk efter skader til to profiler.

Den seneste uge er FC Nordsjælland blev hårdt ramt af skader. Profilerne Mads "Mini" Pedersen og Godsway Donyoh er begge blevet ramt af alvorlige skader, der holder dem ude i en længere periode.

Derfor måtte Alka Superligaens førerhold undvære den sædvanlige venstreside i mandagens kamp mod AGF, hvor FC Nordsjælland endte med at tabe med 1-2.

- Jeg er superglad for de spillere, jeg har, også selv om de er ude med skader. Det giver andre muligheden for at spille, og jeg fokuserer på dem, der er klar, siger træner Kasper Hjulmand.

- Det ville være åndssvagt at sige, at det ikke har indflydelse, at de to er ude, for det er hele venstresiden. For det har noget at sige, men jeg er fuldt tilfreds med de spillere, jeg har, vi skal bare lige have dem arbejdet ind.

FC Nordsjælland har haft succes med at gå over til et 3-4-3-system, og selv om to vigtige brikker i det system nu er ude, fortsætter topholdet i samme stil.

- Jeg synes, folk gør lidt for meget ud af systemet. Det drejer sig om at få spillere hen i nogle positioner, som gør, at vi kan åbne det op, der er foran os, siger Hjulmand.

- Vi har haft en venstreside, som har været meget livlig, løbende og direkte. Uanset hvem der kommer til at spille, bliver det nu lidt anderledes, men jeg synes faktisk, det åbner nogle andre muligheder.

Anfører Patrick Mtiliga, der på det seneste primært har været benyttet i det centrale forsvar, var i mandagens kamp rykket op som venstrekant med licens til at trække langt mere frem end hidtil.

Han tror på, at FC Nordsjælland har spillerne, der kan tage over for den skadede duo.

- Da vi solgte tre store profiler i sommer, var der ingen, der regnede med, at vi kunne spille så godt, som vi har gjort, siger Mtiliga.

- Dem, der er kommet ind, blomstrer. Vi bliver ved med at se spillere, der løfter sig, og det er jo fordi, vi har et spilkoncept, som vi kender helt nede fra ungdomsrækkerne.

- Derfor kan unge spillere gå ind og gøre det samme, som de gør på U19-holdet. Så er spørgsmålet, om de kan gøre det i Superligaen, men det har mange af dem bevist, at de kan.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Afsøg markedet og spar store summer på julegaven
Bruger du lidt tid på at søge markedet igennem, vil du være i stand til at finde den samme vare til meget forskellige priser, viser ny prissammenligning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her