FCN

FC Nordsjælland køber mangeårig AaB-målmand

Nicolai Larsen forlader AaB efter syv år og skifter til Alka Superligaens tophold, FC Nordsjælland.

Nicolai Larsen er fortid i fodboldklubben AaB.

Nicolai Larsen er fortid i fodboldklubben AaB.

Den 26-årige målmand skifter til FC Nordsjælland, der er tophold i Alka Superligaen.

FC Nordsjælland meddeler ikke, hvor lang kontrakten er med Nicolai Larsen, der i 2014 vandt både det danske mesterskab og pokalturneringen med AaB.

- Med tilgangen af Nicolai styrker vi den øjeblikkelige konkurrence i målet med en dygtig og rutineret målmand, siger FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

- Vi skal have den bedste udgave af Nicolai frem, og vi er overbeviste om, at konkurrencen fra vores andre dygtige målmænd samt træningen under målmandstræner Iñaki vil betyde, at vi ser Nicolai fra hans bedste side, siger han.

Nicolai Larsen, der i FC Nordsjælland ikke mindst skal konkurrere mod Runar Alex Runarsson om pladsen i målet, har tidligere været hos Lyngby, inden han for syv år siden skiftede til AaB.

- Jeg har haft brug for ny inspiration, som kunne udfordre mig endnu mere. Jeg har været i AaB i syv år, og jeg har været virkelig glad for min tid i klubben, som har gjort meget for mig.

- Men jeg har manglet ny inspiration og nye øjne på mig for at udvikle mig yderligere og dermed tage det næste skridt, siger Nicolai Larsen.

AaB hentede torsdag den 33-årige målmand Tamati Williams som gardering på en kontrakt, der løber frem til nytår.

Målmanden fra New Zealand har senest været på kontrakt i den hollandske klub Waalwijk.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her