Annonce
FCN

Randers lejer midtbanespiller i FC Nordsjælland

Efter et år i FC Nordsjælland skifter Mads Aaquist til Randers på en lejeaftale med indbygget købsoption.

Superligaklubben Randers FC fortsætter med at opruste, inden transfervinduet lukker i næste uge.

Torsdag har randrusianerne lejet midtbanespilleren Mads Aaquist i FC Nordsjælland. Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen.

Bliver lejeopholdet en succes, har Randers sikret sig muligheden for at købe Aaquist for en på forhånd aftalt pris, siger sportsdirektøren i Randers FC, Søren Pedersen, til klubbens hjemmeside.

- Vi tror, at Mads kan gøre en forskel for os, og med tilføjelsen af ham er der rigtig god konkurrence på samtlige pladser i truppen, og det giver endnu flere muligheder for trænerteamet.

- Han kan især bidrage med en masse offensivt og komplimentere en i forvejen stærk trup.

- Ambitionen for begge parter er, at det efter sæsonen bliver til et permanent skifte, og det er da også derfor, at vi har lavet en fornuftig købsoption i aftalen, siger Søren Pedersen om sommerens sjette tilgang.

Den 23-årige midtbanespiller har en fortid i FC Københavns ungdomsafdeling. Her brød han aldrig igennem, da han kun nåede tre minutter på førsteholdet i maj 2013.

Efter en udlejning til AC Horsens skiftede han i januar 2015 permanent til FC Helsingør. Her opnåede han stor succes, og efter oprykning til Superligaen og en god indledning på den seneste sæson blev han solgt til FC Nordsjælland.

Han har primært været reserve i Farum-klubben, og for at få mere spilletid er han søgt mod Kronjylland.

- Jeg har haft det godt i FC Nordsjælland, men for min udviklings skyld er jeg nødt til at spille mere fodbold. Jeg håber, det kan lade sig gøre i Randers, siger Aaquist ifølge FC Nordsjællands hjemmeside.

Tidligere på sommeren har Randers hentet fem andre nye spillere til førsteholdet.

Det drejer sig om Patrik Carlgren, André Rømer, Marvin Egho, Benjamin Stokke og Emil Riis.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her