Annonce
FCN

FCN-træner om bronzemedaljer: »Det er en kæmpe præstation«

Kasper Hjulmand var ganske tilfreds, efter han og FCN havde sikret sig medaljer.

Det var en glad FC Nordsjælland-træner, der med en bronzemedalje om halsen og jubel fra FCN-omklædningsrummet som lydtæppe, mødte pressen efter kampen mod FCK. 

Kasper Hjulmand havde netop set sit mandskab spille 0-0 mod FC København i et livligt opgør, hvis resultat betyder, at Farum-klubben både har sikret sig medaljer og europæiske kampe i næste sæson. 

»Det er en kæmpe præstation at slutte foran FCK. Når vi slutter foran dem, viser det, at vi kan noget sammen. At vi er et hold, der udfordrer de bedste på vores måde. Det er en kæmpestor tilfredsstillelse at slutte foran et hold som dem,« sagde Hjulmand.

FC Nordsjælland har i de seneste sæsoner udviklet talenter, der er brudt igennem som Superliga-profiler, hvorefter de er blevet solgt. Som Emiliano Marcondes, der i vinter skiftede til Brentford, efter han i den første del af denne Superliga-sæson scorede imponerende 17 mål. Eller angriberen Marcus Ingvartsen, der i forrige sæson sikrede sig et skifte til belgisk fodbold - ligeledes efter at have vist stor effektivitet foran mål.  

Det aspekt - at FC Nordsjælland jævntligt må sige farvel til store profiler - mener Hjulmand understreger bedriftens størrelse. 

»Vi har taget nogle rigtig, rigtig flotte skridt. Jeg tror, at det bliver mere og mere tydeligt for alle, hvad vi kan og hvad vi gerne vil. Men det bliver ikke nemt, for vi er ikke en klub, der har mange penge,« siger FCN-træneren. 

I FCK-lejren var Ståle Solbakken ikke voldsomt skuffet over resultatet eller måden hans hold sluttede sæsonen på.

»Hvis jeg tager de sidste kampe i sæsonen, er er kun én, jeg er misfornøjet med. Vi har spillet godt fodbold i et godt stykke tid, og jeg er optimistisk omkring dét, der skal ske i næste sæson,« siger han.  

Før han og FCK-holdet kan gå på sommerferie venter der en kamp i Parken mod den samlede vinder af Sønderjyske-AGF. Kampen i Parken afgører, om FCK spiller europæiske kampe i næste sæson. 

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her