Annonce
FCN

Avis: Fritstillet Lyngby-profil skifter til FC Nordsjælland

Mikkel Rygaard skriver en 3,5 år lang kontrakt med guldaspiranterne FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland henter midtbanespilleren Mikkel Rygaard, der i sidste uge valgte at forlade Lyngby, hvor han ikke havde fået løn.

Det skriver BT på sin hjemmeside.

Den kreative offensivspiller har ifølge avisen skrevet en kontrakt på 3,5 år med FC Nordsjælland, der i år kæmper med om guldet i Superligaen.

Lyngby-træner: Nederlag stinker lige så meget som før

Mikkel Rygaards tid i Lyngby endte før tid, da klubben efter januars udløb ikke udbetalte løn til sine spillere. Det gav spillerne mulighed for at forlade klubben kvit og frit.

Det benyttede fem spillere - herunder Mikkel Rygaard - sig af. Derfor kan FC Nordsjælland frit hente Rygaard, der var en af Lyngbys største profiler i sidste sæson, da klubben hentede bronze som oprykker til Superligaen.

En af de andre fem var Casper Højer Nielsen, der mandag aften fik debut for sin nye klub AGF i deres 1-0-sejr mod Hobro.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Radikale: Vi har ikke nogen plan B

De Radikale satser hele butikken på at få Mette Frederiksen trukket væk fra Dansk Folkeparti. Partiets krav til S er til gengæld ikke ultimative.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her