FCN

Avis: Fritstillet Lyngby-profil skifter til FC Nordsjælland

Mikkel Rygaard skriver en 3,5 år lang kontrakt med guldaspiranterne FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland henter midtbanespilleren Mikkel Rygaard, der i sidste uge valgte at forlade Lyngby, hvor han ikke havde fået løn.

Det skriver BT på sin hjemmeside.

Den kreative offensivspiller har ifølge avisen skrevet en kontrakt på 3,5 år med FC Nordsjælland, der i år kæmper med om guldet i Superligaen.

Lyngby-træner: Nederlag stinker lige så meget som før

Mikkel Rygaards tid i Lyngby endte før tid, da klubben efter januars udløb ikke udbetalte løn til sine spillere. Det gav spillerne mulighed for at forlade klubben kvit og frit.

Det benyttede fem spillere - herunder Mikkel Rygaard - sig af. Derfor kan FC Nordsjælland frit hente Rygaard, der var en af Lyngbys største profiler i sidste sæson, da klubben hentede bronze som oprykker til Superligaen.

En af de andre fem var Casper Højer Nielsen, der mandag aften fik debut for sin nye klub AGF i deres 1-0-sejr mod Hobro.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Her er bilen, som alle BMW-fans utålmodigt har ventet på
Firehjulstræk til sportslig hverdagskørsel og baghjulstræk, når det skal være ekstremt. Sådan er filosofien i den nye BMW M5, og konceptet fungerer fremragende. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her