*

FCM

FC Midtjyllands cheftræner: Vi kan slå alle i øjeblikket

Træneren er meget glad for den nuværende succes, men understreger, at holdet ikke må tage den med ro.

FC Midtjylland har endnu ikke tabt på hjemmebane i denne sæson. Foto: Jens Dresling

Tre sejre og en målscore på 2-12.

FC Midtjylland er rigtig godt kørende i øjeblikket efter en svingende begyndelse på sæsonen, der bl.a. bød på et hurtigt exit fra europæisk fodbold.

Den genfundne stabilitet og de mange mål glæder også cheftræner Jess Thorup.

Sikkerheden selv på straffespark: »Det ville være dumt at være nervøs for at sparke, når jeg aldrig har brændt«

»Vi er on fire i øjeblikket. Vi har masser af selvtillid og spillet kører,« siger han.

Hemmeligheden bag den nuværende succes tilskriver cheftræneren, at formationen er blevet ændret til 3-4-3, men også spillerens måde at tage imod systemskiftet på.

»Det er spillerne, der skal have alt kreditten. De skal have en stor ros for den måde, som de har taget imod ændringen på,« siger Jess Thorup.

Men selvom holdet virker til at have fundet sit rette element, må det ikke blive en sovepude, lyder det fra træneren, der forsikrer, at holdet ikke kommer til at hvile på laurbærrene.

FC Midtjylland fortsætter sejrsstime

»Vi kan altid blive bedre og må ikke stille os tilfredse, selvom det går godt. Vi må ikke læne os tilbage og sige, at det kører godt, selvom det gør det. Vi skal hele tiden være et skridt foran,« forklarer han.

Den kommende landsholdspause skal Jess Thorup og det øvrige trænerteam bruge på at blive skarpere og videre udvikle det nye spilsystem, så holdet kan fortsætte de positive takter i næste superligakamp, som spilles d. 13. oktober.

Her møder FC Midtjylland Sønderjyske på udebane. Med søndagens 4-1-sejr over AaB ligger midtjyderne nummer to kun et point fra FC Nordsjælland.

Ifølge Jess Thorup skal et hold som FC Midtjylland være en del af topstriden, men om hans mandskab ligger nummer et eller to på det her tidspunkt i sæsonen, det bekymrer ham ikke voldsomt.

»Mesterskabet bliver ikke afgjort endnu. Det sker først i maj. Vi vil gerne være en del af topstriden, og som det kører nu, kan vi slå alle,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her