FCM

FC Midtjylland ansætter ny sportschef fra egne rækker

46-årige Svend Graversen bliver ny sportschef i FC Midtjylland. Han kommer fra midtjydernes egne rækker.

Den danske fodboldklub FC Midtjylland har fundet sin nye sportschef.

Det bliver således den 46-årige Svend Graversen fra midtjydernes egne rækker, der overtager roret. Det oplyser FCM på klubbens hjemmeside.

- Vi har haft et imponerende ansøgerfelt - blandt andet med flere spændende internationale navne.

- Vi har i Svend Graversen valgt en profil, der kender FC Midtjyllands kultur og værdier, og som samtidig har en meget stærk vindermentalitet, lyder det fra administrerende direktør Claus Steinlein.

Svend Graversen har været en del af FCM siden 2004, og han indtager nu positionen som sportschef, der har været ledig, siden Claus Steinlein blev forfremmet til administrerende direktør i klubben.

Svend Graversen tilslutter sig Ove Pedersen, der fungerer som assisterende sportschef i den midtjyske klub.

- En sportschef i FC Midtjylland skal kunne meget mere end at købe og sælge fodboldspillere. Med ansættelsen af Ove Pedersen som assisterende sportschef er vi allerede stærkt besat på transfer- og scouting-siden.

- Derfor var det først og fremmest vigtigt, at den nye sportschef kendte FC Midtjylland indefra, lyder det fra Claus Steinlein.

Svend Graversen har været med til at udvikle spillere som Winston Reid, Simon Kjær, Erik Sviatchenko, Viktor Fischer og Jonas Lössl i FCM.

Og nu ser han frem til sin nye rolle i klubben.

- Jeg har en meget klar idé om, hvem FC Midtjylland er, og hvad vi står for, og derfor føler jeg mig godt rustet til opgaven. Som klub har vi flyttet os meget langt gennem de sidste 10-15 år.

- Jeg ser masser af muligheder for, at vi de næste ti år sammen kan flytte klubben endnu længere - både hvad angår titler i Danmark, europæiske resultater og udvikling af vores spillere, siger Svend Graversen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her