FCM

Jess Thorup om europæisk exit: Vi var lige ved og næsten

FCM-træner Jess Thorup synes, at hans spillere, trods nederlaget til Apollon Limassol, gjorde hvad de kunne.

Jess Thorup, som er cheftræner i FC Midtjylland, var skuffet, men fattet, efter at det ikke lykkedes midtjyderne at spille sig videre til Europa League-gruppespillet.

- Det er svært at sætte ord på så kort efter slutfløjt, men jeg synes, vi har spillet en flot europæisk kvalifikation, siger Thorup til 6'eren.

- Vi var lige ved og næsten. Jeg synes ikke, vi har marginalerne med os i dag.

Det hele så ellers lovende ud for FCM ved pausen i opgøret mod Apollon Limassol, da herningenserne førte med 1-0.

Med et knebent nederlag på 2-3 på Cypern, var det ulvene, der var på vej i Europa League-gruppespillet, men det ændrede en udligning i anden halvleg på, og cyprioterne tog billetten videre i Europa.

- Defensivt fik vi ikke lagt det pres, vi gerne ville. Det blev ikke en kamp, som vi gerne ville have den, siger Jess Thorup.

- Det er et dygtigt hold, vi spillede imod, og vi brugte mange kræfter på at presse dem, og det lykkedes ikke helt i dag. Men vi havde flere gode chancer, så det var en kamp, der kunne gå til begge sider.

- Jeg sagde til spillerne inden kampen, at vi skal sidde efter 90 minutter og kunne sige, at vi gjorde alt vi kunne, og det synes jeg, at vi gjorde i dag.

Med FCM ude af Europa League-kvalifikationen, er det kun FC København, der kommer til at spille europæisk fodbold af de danske hold.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her