*

FCM

Claus Steinlein om Rafael van der Vaart: »Det er herfra og så på plejehjem«

Claus Steinlein er ikke helt tilfreds med sin hollandske spiller.

Claus Steinlein havde sendt Rafael van der Vaart videre, hvis klubben ikke havde haft en to-årig kontrakt med den hollandske spiller. Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Der var bred enighed i fodboldverdenen: FC Midtjyllands køb af Rafael van der Vaart var lige så stort, som da Laudrup kom til FC København, og Daniel Agger kom til Brøndby.

Men FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, er ikke ovenud tilfreds med sin hollandske spiller.

“Frustreret” Van der Vaart øjner startplads efter lang skadespause

I et interview med Canal 9 fortæller han, at hvis Van der Vaart kun havde underskrevet en et-årig kontrakt, så var han allerede blevet sendt videre efter sommerferien.

»Jeg tror, det er herfra og så til plejehjem. Men som udgangspunkt har vi ham i to år,« siger Claus Steinlein i interviewet.

Han understreger dog, at van der Vaart har været med til at motivere de unge spillere på holdet, men at indsatsen ikke har været optimal.

»Jeg synes, han ser lidt rusten ud, har haft en del skader og ikke rigtig er kommet tilbage. Så vi er ikke tilfredse med den indsats, vi har fået. Så havde vi ikke haft et år mere med ham, havde vi sikkert fundet en aftale og sagt, det var hans sidste sæson i FC Midtjylland,« siger Claus Steinlein. 

Specialitet i FCM-stjernes comeback i Vildbjerg

Men Van der Vaart er »unik« i sit offensive spil, og Steinlein håber, han kan vise noget mere topform.

Rafael van der Vaart kom til FC Midtjylland i august 2016. Han har siden da spillet med i 14 ud af 30 kampe og scoret to mål for det midtjyske hold.

I ti af kampene er han blevet skiftet ud, og han har i gennemsnit været på banen i omkring 49 minutter under hver kamp.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her