FCM

FC Midtjylland-træner tager hatten af for Helsingør

FCM's træner og anfører er imponeret af oprykkeren FC Helsingør, der slap fra Herning med et 1-2-nederlag.

Gæsterne vandt tidligere på sæsonen mod netop midtjyderne i det omvendte opgør på Sjælland. Jess Thorup var efter kampen tilfreds med sejren. Foto: Jens Dresling

FC Midtjyllands træner, Jess Thorup, udtrykte efter fredagens sejr på 2-1 over oprykkeren fra FC Helsingør hjemme i Herning i Alka Superligaen stor respekt for udeholdet.

Gæsterne vandt tidligere på sæsonen mod netop midtjyderne i det omvendte opgør på Sjælland.

Jess Thorup var efter kampen tilfreds med sejren.

Årets mål og mesterskabslugt i FC Midtjylland

- Første halvleg var fin. Vi kom foran 2-0 og syntes, at vi havde momentum og styr på kampen. Vi tænkte, at det hele gik af sig selv, det var top mod bund, og at vi kunne sætte den ned i tredje gear og vinde alligevel, siger FCM-træneren.

Efter pausen kom FC Helsingør meget bedre med i kampen. Et drømmemål i starten af anden halvleg satte gæsterne i gang.

- De fik et lidt tilfældigt mål, som var meget godt sparket ind, men stadigvæk tilfældigt. Pludselig kunne man godt mærke, at vi havde lidt at miste, siger Jess Thorup.

- Vi må tage hatten af for FC Helsingør, der i de sidste minutter gik efter det ene point, hvilket havde været ufortjent, siger FCM-træneren.

Drømmemål overrasker FC Helsingør-angriber

FCM’s anfører, Jakob Poulsen, var enig i trænerens analyse, men mener, at kampens resultat antyder et skridt frem, hvis man ser på nederlaget tidligere på sæsonen i Helsingør.

- Vi tabte til dem sidst, så man kan jo sige, at det var et stort fremskridt, men vi har selvfølgelig ambitioner om at kontrollere kampene og spille godt over 90 minutter, siger FCM's anfører.

- Over en hel sæson vil der komme kampe, hvor man ikke kontrollerer spillet, og så må man kæmpe dem hjem nogle gange, hvilket lykkedes mod Helsingør, hvor vi havde marginalerne på vores side til sidst, da de ramte stolpen, slutter Jakob Poulsen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kronik: Alle skal føle sig hjemme i den danske folkeskole

Dorte Lange, Næstformand i Danmarks Lærerforening
Det er afgørende for vellykket integration, at vi bliver meget bedre til at inkludere indvandrerbørn i folkeskolen. Det kræver bl.a. et opgør med, hvad det vil sige at være dansk.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her