FCK

Toutouh mærker skærpet konkurrence i FCK før derby

Youssef Toutouh nærmer sig topformen og bejler til en af pladserne i FCK's startopstilling mod Brøndby.

"Jeg har det godt fysisk, så jeg venter bare på, at jeg får min chance igen, så skal jeg nok gribe den," garanterer Youssef Toutouh. Foto: Jens Dresling/Polfoto

En lyskeskade har hæmmet Youssef Toutouh i dette efterår, og derfor er det ikke blevet til så meget spilletid på det seneste for FC København.

Torsdag startede Toutouh inde og spillede 72 minutter i FCK's 3-0-sejr over FC Zlín i Europa League, og kantspilleren fik vist nogle af sine evner.

Toutouh satser på, at præstationen var god nok til endnu en startplads i søndagens lokalopgør hjemme mod Brøndby i Superligaen.

Endelig sejr til FCK i Europa

- Jeg håber, jeg starter inde. Der er stor konkurrence. Hvis jeg starter, så er jeg klar. Hvis jeg ikke starter, så kommer jeg forhåbentlig ind og får en vigtig rolle.

- Du kan se, hvor godt kanterne gør det. Der er rigtig meget konkurrence nu, og det er også sådan, det skal være.

- Så når jeg får chancen, så skal jeg bare fortsætte. Og jeg synes, jeg gjorde det fint mod Zlín. Jeg lavede nogle tunneler, og det var vigtigt, siger Toutouh.

Toutouh skal kæmpe med blandt andre Rasmus Falk, Kasper Kusk og Danny Amankwaa om spilletid mod Brøndby.

Brøndby-profil før FCK-kamp: Vi kan ikke være for kække

- Folk gør det rigtigt godt, og det skærper bare os alle sammen. Det er dejligt, at der er så stor konkurrence.

- Jeg har det fint nu og mærker ikke så meget til min lyske mere. Det var det, der var problemet.

- Jeg har det godt fysisk, så jeg venter bare på, at jeg får min chance igen, så skal jeg nok gribe den, garanterer Toutouh.

Brøndby topper Superligaen med 30 point efter 14 kampe. Det er otte point mere end FCK, der er placeret på femtepladsen.

Zorniger før FCK-kamp: »Vores forspring betyder ingenting«

- Jeg glæder mig utroligt meget. Vi er på hjemmebane, og nu ligger Brøndby nummer et og har gjort det godt i lang tid. Vi skal være klar, og jeg håber, det bliver en fed kamp.

- Jeg håber, der kommer mange fans, og at de kan styre sig, så det ikke bliver ligesom sidste gang.

- De her kampe er altid specielle. Brøndby kommer her, og det er vores hule, så vi skal vise, vi er på hjemmebane, pointerer Toutouh.

Kampen mellem FCK og Brøndby går i gang søndag klokken tolv.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her