*

FCK

Højre back-position giver Solbakken hovedbrud

En skade til Nicolai Boilesen giver Ståle Solbakken og FC København store problemer i højre forsvarsside.

FCK's træner Ståle Solbakken måtte se til, imens hans hold skuffede i lørdagens superligakamp mod Hobro. Foto: Casper Dalhoff

FC København skuffede lørdag endnu en gang i denne sæson, da holdet på hjemmebane måtte nøjes med 0-0 mod Hobro i Superligaen.

Dermed skuffede de danske mestre endnu engang, og som ekstra malurt i bægeret måtte Nicolai Boilesen undervejs i første halvleg lade sig udskifte med et brækket brystben.

FCK har efterfølgende meldt ud, at Boilesen er ude i de næste fem til seks uger, og det giver holdet store problemer på højreback, hvor de normale alternative alle er ramt af skader.

Situationen bekymrer FCK-træner Ståle Solbakken før onsdagens returkamp i kvalifikationen til Champions League, hvor FCK skal vende 0-1 fra det første opgør mod makedonske Vardar.

- Vi har jo egentlig så mange, der kan spille højreback, men Tom Høgli er skadet.

- Mads Roerslev spillede en træningskamp for U19-holdet mod Chelsea forleden, men det så ikke godt ud. Vi får at se, hvad vi gør, siger Solbakken.

FC København skuffer med nulløsning mod Hobro i Parken

FCK havde mod Hobro det normale førstevalg Peter Ankersen med på bænken. Den danske landsholdsback har været ude med en brækket ankel siden maj, men trods dagens bænkplads bliver han næppe klar til onsdag.

- Chancen, for at han spiller, er ikke god. Hvis det nu havde været en rolig kamp, så kunne han måske have fået de sidste 15-20 minutter på banen, siger Solbakken.

Dermed skal FCK formentlig finde et femte alternativ frem til onsdagens vigtige returkamp, og her kan valget ende med at falde på kantspilleren Nicolaj Thomsen, der spillede anden halvleg på backen i kampen mod Hobro.

- Thomsen kan spille den. Han løste det, men det er en situation, som ikke er god. Vi må tænke os rigtigt grundigt om for at finde ud af, hvad vi skal gøre, siger han.

FC København står efter tre kampe i Superligaen noteret for fem point.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Disse 11 har løftet ligaen

I disse dage spiller Superligaen færdig for i år, mandag aften tager Randers FC mod FC Midtjylland i årets sidste kamp, inden de 14 klubber går på ferie og lader op til januars hårde grundtræning og jagten på forstærkninger.

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her