*

FCK

Solbakken til medie: Vi er tæt på ny angriber

Efter mandagens Københavner-derby erkendte Ståle Solbakken overfor TV3 Sport, at klubben er tæt på ny angriber.

Ståle Solbakken (th.) melder FCK tæt på cypriotisk angriber Foto: Lars Poulsen

I et interview med TV3 Sport efter kampen mellem Brøndby og F.C. København fortæller sidstnævntes træner Ståle Solbakken, at klubben er tæt på at kunne skrive kontrakt med den cypriotiske angriber Peiros Sotiriou. Angriberen spiller lige nu for Apoel Nicosia og har i denne sæson scoret 16 mål i 23 ligakampe.

»Vi er tæt på,« fortalte Ståle Solbakken efter kampen, da han blev spurgt om, hvor langt klubben er med forhandlingerne med den cypriotiske angriber.

Lavpunkt uden for banen: Fire døde rotter smidt efter FCK-back

Pieros Sotiriou, som også spiller for det cypriotiske landshold, var blevet set på et hotel i Hellerup, ligesom at BT i sidste uge også rapporterede om cypriotens tilstedeværelse i København.

Ståle Solbakken fik selv mulighed for at se angriberen an, da FCK kvalificerede sig til denne sæsons Champions League ved at slå netop Apoel Nicosia. Den norske FCK-manager fik ved den lejlighed også set noget, som han kunne lide.

»Han er en spiller, der har international erfaring og har spillet på et tophold i Cypern.«

Brøndby vil straffe rotte-unoder med hjælp fra video

FCKs to faste angribere har i denne sæson været Andreas Cornelius og Federico Santander, der har scoret henholdsvis 9 og 11 mål i Superligaen, og begge har scoret vigtige mål i holdets Champions League-kampagne. Det har tiltrukket opmærksomhed.

»Vi er i en situation, hvor vi ikke kan holde på begge vores angribere i Cornelius og Santander. Det er en utopi at tro det efter den sæson, vi har haft i Champions League,« fortæller Solbakken om Københavnernes transferplaner til sommer.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her