FCK

Solbakken efter rottekast: Nu har Danmark heldigvis et udmærket disciplinærudvalg

Fire døde rotter blev bragt forbi Brøndbys sikkerhedskontrol.

Benjamin Verbic endte som matchvinder for FCK. Undervejs måtte han sparke en død rotte ud af banen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Mens der var flere gode højdepunkter at vælge imellem inde på græsset i duellen Brøndby-FC København, stod lavpunktet udenfor banen lysende klart.

I forbindelse med et hjørnespark efter godt en times spil blev der kastet fire døde rotter inde på banen efter FC Københavns venstre back Ludwig Augustinsson. En situation, som den venstre back af flere omgange gjorde opmærksom på over for kampens ene linjedommer, der dog instruerede svenskeren i at tage sit hjørnespark.

»Vi har været lidt nede, men vi har også spillet på en lortebane«

En af rotterne måtte målscorer Benjamin Verbic tilmed sparke tilbage over stregerne, før spillet kunne genoptages.

»Øl kan man måske leve med, men døde rotter er for meget,« sagde midtbanespilleren efter kampen.

Solbakken tog det roligt

Det er i skrivende stund ikke kendt, hvordan rotterne kunne få lov til at blive bragt ind forbi sikkerhedskontrollen og med ind på stadion. Manager Ståle Solbakken tog situationen forholdsvist roligt efter sejren, men benyttede samtidig muligheden for at sende en stikpille af sted.

»Nu har vi heldigvis i Danmark et udmærket disciplinærudvalg, som kan se på det her. De må endnu en gang sætte sig ned og grundigt kigge på tingene. Jeg regner også med, at Viasat kører en syv-otte ekstra sendinger på det,« sagde FCK-manageren med henvisning til historien den seneste uges tid, der endte med en karantænedom til Federico Santander.

Brøndby erkender FCK-dominans: Vi kunne ikke styre dem

Herefter blev den norske tone dog lidt mere alvorlig.

»Jeg har ikke oplevet sådan noget før, og jeg tror heller ikke, at Brøndby-fansene er stolte af det. Nu så jeg også, at der var nogle, som forklarede, at det var vældigt dumt, hvad der havde foregået,« sagde Ståle Solbakken

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her