Annonce
FCK

FCK undgår AC Milan og skotske mestre i Europa League

Den danske klub er placeret i andet seedningslag, når der fredag eftermiddag trækkes til Europa League.

Der skulle en gyser af en kamp til, før FC København torsdag sikrede sig avancement til gruppespillet i Europa League i fodbold.

Fredag finder hovedstadsklubben ud af, hvilke hold den skal møde, når Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) klokken 13 trækker lod til gruppespillet i den europæiske turnering.

Her er københavnerne placeret i andet seedningslag. Det er klubber som italienske AC Milan, de skotske mestre, Celtic, franske Marseille og belgiske Genk, der torsdag sendte Brøndby ud af turneringen, også.

Dermed kan FCK ikke møde de hold.

Fakta: FCK's mulige modstandere i Europa League

Der er derimod chance for, at de tidligere danske mestre kan blive sat sammen med storklubber som Arsenal, Chelsea, Sevilla eller Lazio, der alle er i øverste seedningslag.

FCK har ligeledes mulighed for at møde nogle af de danskere, der spiller i udlandet. Yussuf Poulsens RB Leipzig, Lukas Leragers Bordeaux og Malmø FF, der betaler løn til hele tre danskere, er således at finde i tredje seedningslag.

Norske Sarpsborg 08, der ligeledes har flere danskere på holdkortet, ligger i fjerde seedningslag og kan dermed også blive en kommende modstander for FC København.

Det samme kan Nicklas Bendtner og Mike Jensens klub, norske Rosenborg, der også ligger i fjerde seedningslag.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her