Esbjerg

Esbjerg-træner er i tvivl om fremtiden efter nedrykning

Esbjerg træner, Lars Lungi Sørensen, savner en fast stamme i Esbjerg og er i tvivl om egen fremtid.

Esbjerg tabte søndag 2-3 til AC Horsens på udebane i den afgørende nedrykningsplayoffkamp og rykkede dermed ud af Alka Superligaen.

Esbjerg havde et 1-1 resultat med i bagagen fra det første opgør og tabte dermed samlet med 3-4 til AC Horsens.

Esbjerg solgte før forårssæsonen flere bærende kræfter og har på ét år haft tre forskellige trænere.

Den nuværende træner, Lars Lungi Sørensen, var tydeligt skuffet efter kampen og pegede især på én grund til, at Esbjerg ikke er at finde blandt de 14 mandskaber i næste sæsons Alka Superliga:

- Manglende kontinuitet er nok årsagen til, at vi rykker ned. Ingen klub har godt af så mange udskiftninger af spillere og trænere.

- Det har været en voldsom omgang med så mange store udskiftninger, siger Lars Lungi Sørensen.

Esbjerg rykker ud af Superligaen efter nederlag til Horsens

Den 48-årige træner ved endnu ikke, om han står i spidsen for mandskabet i næste sæson. I kølvandet på søndagens nedrykning vil Lars Lungi Sørensen sammen med klubben afgøre, hvordan hans fremtid ser ud:

- Klubben og jeg vil snakke om det i løbet af ugen. Vi skal begge tænke os om. For mig handler det om arbejdsbetingelserne.

- Det kommer blandt andet an på, hvilke spillere vi har at gøre godt med i næste sæson, siger Lars Lungi Sørensen.

Han forsøger dog også at se positive aspekter ved nedrykningen. Tidligere har klubben været en tur i 1. division, hvor flere af klubbens unge spillere har fået chancen og har fået gennembrud på førsteholdet.

- Jeg håber på, at nedrykningen kan være et lyspunkt for vores talentudvikling. Det giver vores unge spillere nogle muligheder.

- Hvis ikke vi var rykket ned sidste gang (i 2011, red.), tror jeg eksempelvis ikke, at vores tidligere spiller Jonas Knudsen havde spillet i Ipswich i dag, afslutter Lars Lungi Sørensen.

Mens Esbjerg nu er sikre på at rykke ned, skal Horsens møde Vendsyssel FF over to opgør i kampen om en billet til næste års Alka Superliga.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere
Hold computeren sund: Undgå at hente disse programmer
Er din computer langsom, så hold dig fra at hente diverse optimeringsprogrammer, lyder rådet fra computerekspert. De har alligevel ingen virkning, siger han. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her