Esbjerg

Superligatræner: Fodbolden har solgt sin sjæl til tv

Esbjerg-chef er stærkt utilfreds med planlægningen af nedrykningskampene.

Esbjerg-træner Lars Lungi Sørensen føler, at Horsens får en fordel. Foto: Anita Graversen/Polfoto

Esbjergs skal, efter det samlede 1-3-nederlag til AGF, ud i to livsvigtige playoff-kampe imod Horsens om at undgå direkte nedrykning til 1. division.

Den første kamp spilles allerede på lørdag, og det er Esbjergs cheftræner Lars Lungi Sørensen meget utilfreds med. Det giver en fordel til Horsens, fordi klubben spillede sin seneste kamp tirsdag, mens Esbjerg var i aktion onsdag i Aarhus, og blot tre døgn senere skal på banen igen. Det giver en klar fordel til Horsens, mener Esbjerg-træneren.

Og han er ikke begejstret for de ulige betingelser.

»Vi spiller om mange millioner kroner, og så disker turneringsudvalget op med det her. Det er absurd, men fodbolden har åbenbart solgt sin sjæl til tv. Jeg synes, det er helt urimeligt,« siger Lars Lungi Sørensen ifølge Jydske Vestkysten.

Tv-selskaberne har stor indflydelse på, hvornår kampene bliver spillet.

AGF-anfører hyldede topscorer efter sit mål nummer 139

Vinderen af de to opgør får en chance mere mod nummer to fra 1. division, mens taberen ryger direkte ud.

»Det er sådan, det er. Og det må vi selvfølgelig forholde os til. Men mine spillere sidder dernede med tårer i øjnene og er helt færdige, men nu er det så min opgave, at få den hevet op igen - og det skal nok lykkes,« sagde Lars Lungi Sørensen efter nederlaget til AGF. 

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her