*

Brøndby

Alexander Zorniger: »Der er en masse tabere, der er gode fyre«

Alexander Zorniger talte med store ord i pausen af kampen mellem Hobro og Brøndby.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Brøndby-træner Alexander Zorniger ville ikke direkte sige, at han var sur i pausen, men det var tydeligt, at han havde fortalte sine spillere et par sandheder efter en miserabel første halvleg, hvor Brøndby var bagud 1-0 i Hobro.

Hans spillere kom ud fra omklædningsrummet efter 11 minutters pause.

»Sommetider er der er ikke grund til at bruge alle 15 minutter. Man kan bare sige, hvad man synes om dem, og det er, at de er nogle gode fyre, men der er en masse tabere, der er gode fyre, og vi vil ikke være tabere, vi vil være et vinderhold, og det skulle de ændre,« sagde Alexander Zorniger efter kampen.

Det er alligevel sjovt ude i en skov

Brøndbys midtbaneslider, Kasper Fisker, kunne dog bekræfte, at pauseteen var blevet drukket til store ord fra træneren.

»Det var også nødvendigt. Vi kom fint ud i de første 10 minutter af kampen, men derefter faldt vi ned og fik ikke energien ind. Første halvleg var ikke god nok, så selvfølgelig var han sur,« sagde Kasper Fisker.

Alexander Zorniger skiftede to spillere ud i pausen, Besar Halimi og Lasse Vigen Christensen, og Brøndby vandt 2-1.

»Det var ikke fordi, at det var Besar eller Lasse, der underpræsterede i første halvleg, det var alle markspillerne, der underpræsterede i første halvleg. Jeg ønsker ikke at skifte to spillere i pausen, for så siger folk bare, at det var de to, der var ansvarlige for den dårlige præstation, men sådan var det ikke,« sagde Alexander Zorniger.

Hobro-træner står med en tom følelse

Udskiftningerne virkede efter hensigten, og Brøndby gjorde et helt andet indtryk i anden halvleg, hvor chancerne begyndte at komme.

»Det tog lige fem minutter, og så kom der flere løb fra os. Jeg synes, at vi fortjente at vinde på grund af de store chancer,« sagde Alexander Zorniger.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her