Brøndby

Utilfreds Brøndby-træner: Vi burde have scoret nemt

Brøndby-træner Alexander Zorniger var utilfreds med sine angribere efter 1-1-kampen i Odense, hvor OB’s målmand Sten Grytebust stod en stor kamp.

Brøndbys træner, Alexander Zorniger. Arkivfoto: Jens Dresling

Det var envejstrafik i 80 minutter af søndagens Superliga-kamp mellem OB og Brøndby i Odense, men udeholdet formåede ikke at vinde kampen, selvom det fynske hjemmehold fik Izunna Uzochukwu udvist efter 10 minutters spil.

Ifølge de officielle statistikker producerede Brøndby hele 32 afslutninger i opgøret, men kun én gang fik gæsterne scoret i 1-1-kampen. En af kampens store hovedpersoner var OB-målmand Sten Grytebust, der leverede flere pragtredninger og blev kåret til hjemmeholdets Man of the Match.

»Det var hektisk. Vi startede sindssygt godt, men så fik vi rødt kort, og da Brøndby er gode på bolden, satte de tempo på, og vi måtte løbe nogle meter. Jeg synes, at vi håndterede det fint, for vi spillede mod et godt hold. De får nogle chancer, men sådan er det. Det var fint, at jeg også fik lavet nogle redninger, men ser man på statistikken, er jeg sikker på, at holdet løb mange meter,« siger Sten Grytebust.

Brøndby-træner Alexander Zorniger er utilfreds med, at hans hold ikke udnyttede det store overtag i spillet til at score flere mål.

»Vi havde rigeligt med målchancer til at vinde kampen. De havde én målchance og scorede, og så blev det 1-1. Sådan er det. Man skal udnytte sine målchancer, men i nogle situationer så det ud til, at vi manglende noget tålmodighed. Vi skabte chancerne, men vi skal udnytte dem bedre,« siger Alexander Zorniger.

Brøndby-træneren mener, at det var Brøndby-angribernes uskarphed, der var årsag til de manglende mål mere end målmand Grytebust.

»Målmanden gjorde det godt, men i forhold til de positioner vi afsluttede fra, kunne man sætte tre målmænd ind på stregen, og vi burde alligevel have scoret nemt. Vi stod otte og ti meter fra målet, og hvis man er professionel fodboldspiller, bør man kunne placere bolden, så den er umulig at redde – uanset hvem der står i målet,« siger Zorniger.

Delaney på måltavlen i historisk kamp med kvindelig dommer

OB-træner Kent Nielsen er ærgerlig over, at udvisningen fik stor betydning for kampforløbet, for han mener, at fynboerne kunne have vundet over Brøndby.

»Jeg har endnu ikke set en fodboldkamp, der er blevet bedre af, at en mand blev smidt ud, men der er seks dommere i dag, og de kan da ikke alle tage fejl. Vi er ærgerlige over, at vi gav dem en dum omstilling. Vi var startet super godt, og de første 10 minutter indikerede, at det kunne blive en af de store fodboldaftener i Odense. Det var en topkamp værdig, men det blev en anden kamp efter udvisningen,« siger Kent Nielsen, som er meget tilfreds med målmand Grytebusts indsats.

»Vi ved godt, at vi er tæt på at have den bedste målmand i Superligaen, og der fik vi at se igen i dag. Da det var påkrævede, lavede han igen sine redninger,« siger træneren.

I det hele taget mener han, at OB-spillerne håndterede undertalssituationen godt.

»Vi gravede dybt, og jeg har dyb respekt for den måde, vi arbejdede på. Vi gjorde det svært for Brøndby. Det er aldrig sjovt at spille 10 mand, og især mod Brøndby og FC Nordsjælland er det svært, fordi de er så boldsikre. Men stor ros til spillerne,« siger Kent Nielsen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her