Brøndby

Klublegende stopper som træner i Brøndby

Auri Skarbalius siger igen farvel til Brøndby, hvor han senest har trænet U19-holdet.

Brøndby-ikonet Auri Skarbalius stopper som cheftræner for vestegnsklubbens U19-hold efter denne sæson.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

I stedet bliver det den nuværende U19-assistent Frederik Birk, der rykker op i chefstolen.

- Vi er kede af at sige farvel til Auri, men har forståelse for, at han ønsker at prøve kræfter med noget andet, siger sportsdirektør Troels Bech til brondby.com.

Auri Skarbalius spillede godt ti år for Brøndby fra 1995 til 2005. I 2011 vendte han tilbage som cheftræner for klubbens superligamandskab.

Det blev ingen succes, og i 2013 blev han fyret efter akkurat at have reddet Brøndby fri af nedrykning.

Efter et ophold i Viborg vendte litaueren dog tilbage til Brøndby som U19-træner i 2015. Kort tid efter måtte han træde til som midlertidig cheftræner for superligaholdet.

Det skyldtes Thomas Franks opsigelse i kølvandet på skandalen, hvor bestyrelsesformand og storaktionær Jan Bech Andersen blev taget i at have kritiseret Thomas Frank på et fanforum.

Mens Auri Skarbalius altså igen forlader Brøndby, så meddeler klubben, at en anden tidligere spiller, Martin Retov, veksler stillingen som midlertidig assistenttræner for superligamandskabet til en permanent aftale.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her