Brøndby

Brøndby-boss i vildt cyber-angreb på Thomas Frank og tidligere sportsdirektør

På et Brøndby-fanforum har Jan Bech Andersen under et pseudonym svinet klubbens nuværende træner til.

Brøndbys bestyrelsesformand og storaktionær Jan Bech Andersen har gennem en længere periode kritiseret både klubbens nuværende træner og dens tidligere sportsdirektør på et fanforum. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Brøndby IF's bestyrelsformand og storaktionær, Jan Bech Andersen, har gennem en længere periode på et fanforum lanceret en række skriftlige angreb på både tidligere og nuværende ansatte i den københavnske fodboldklub.

Ifølge Jyllands-Postens oplysninger har Jan Bech Andersen på fanforummet SydSiden Online under pseudonymet "Oscar" været yderst kritisk over for både den nuværende Brøndby-træner, Thomas Frank, og klubbens tidligere sportsdirektør Per Rud.

Thomas Frank og Per Rud har fået skriftlige tæv af "Oscar" på SydSiden Online. Foto: Lars Poulsen
Den 15. december sidste år skrev "Oscar" på SydSiden Online om både Thomas Franks fremtid i klubben og købet af Johan Elmander, der blev foretaget af Per Rud.

»Det var Per (Rud, red.) og Thomas (Frank, red.), der sammen besluttede det, og det fik de mandat til. Det har været – endnu – et dyrt bekendtskab. Og ja, en anden træner bør kunne få mere ud af det, og det er der fokus på. Jeg er overbevist om, at vi ser ændringer inden længe, men det skal være den rigtige. Ellers er vi lige vidt. Pilen peger kun på Thomas og staben. Elmander var Thomas og Per's beslutning - ingen andre. Der er ikke leveret - længere er den ikke, og det får konsekvenser,« skrev han.

Den 4. januar i år blev "Oscar" endnu hårdere i sin retorik omkring Thomas Frank og Per Rud, da han blev spurgt ind til, om hans holdning til Brøndbys nuværende sportsdirektør, Troels Bech.

»Per Rud var komplet og helt aldeles inkompetent – det beviser 9 ud af 10 indkøb, der er og var helt ude i skoven. Det har kostet os ufatteligt mange penge. Han (Troels Bech,red.) er intelligent og har en personlighed, der indgyder respekt. Spillerne grinede af klovnen Per. Troels er stærkt kommunikativt. Han kan lede – igen noget, der manglede, så det skreg til himlen. Per (Rud, red.) og Thomas (Frank, red.) tog så mange vanvittige beslutninger tilsammen på grund af uvidenhed og manglende erfaring – det vil ikke ske under Troels. At bringe de to nordmænd (Fredrik Semb Berge og Elba Rashani, red.) til BIF for 12 millioner er en vittighed, de stadig griner af i Norge,« skrev han.

Ovenstående er blot et udpluk af de ting, som "Oscar" har skrevet på SydSiden Online siden sidste sommer.

Da Brøndby søndag tabte 3-1 til Sønderjyske, valgte Jan Bech Andersen at bekende kulør og fortælle, at han stod bag brugeren med navnet "Oscar".

Brøndby venter med udmelding i sag om internetkritik

»Den er god nok. Til alle der er utilfredse kom gerne på stadion i morgen kl. 14.00 (i mandags), så tager vi et møde i Vilfort Lounge og vender alle punkter. Det er som sagt nu vi skal bakke op – ingen af os inklusive mig selv er blinde. Vi har bestyrelsesmøde kl. 10.30-14.00 og derefter tager jeg en kop kaffe med alle der ønsker at udtrykke deres mening,« skrev han.

Brøndby og Jan Bech Andersen har ikke ønsket at kommentere Jyllands-Postens oplysninger om, at han står bag pseudonymet "Oscar".

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Brøndby lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her