Annonce
Brøndby

Brøndby lejer Uffe Bech i Hannover 96

25-årige Uffe Bech får resten af året til at vise sit værd i Brøndby, der har lejet ham i Hannover 96.

Arkivfoto: Lars Poulsen

Fodboldspilleren Uffe Bech skal i resten af kalenderåret spille for Brøndby.

DM-sølvvinderne meddeler på Twitter, at den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-spiller er lejet hos tyske Hannover 96 for resten af året.

Brøndby har samtidig fået en købsoption på den tidligere U21-landsholdsspiller, der i 2014 også opnåede tre A-landskampe for Danmark.

- Vi har ikke for vane at indgå et så relativt kort lejemål som i dette tilfælde. Men lige netop med Uffe fik vi en god mulighed for at få tilknyttet en særdeles dygtig spiller, som vi ellers ikke økonomisk ville være i stand til, og den mulighed har vi valgt at gribe.

- Uffe er som sagt en dygtig spiller, som tidligere har bevist sit værd som en profil i Superligaen.

- Vi tror på, at Uffe med sine offensive kvaliteter vil passe rigtig godt ind i vores aggressive og offensive spillestil, og vi glæder os derfor til at få Uffe ind i truppen, siger sportsdirektør Troels Bech.

Uffe Bech forlod i 2015 FC Nordsjælland til fordel for Hannover 96, hvor han har kontrakt frem til næste sommer.

Opholdet i Tyskland har imidlertid ikke budt på meget succes, hvilket delvist kan tilskrives skader.

I foråret var han udlejet til Greuther Fürth i den næstbedste række.

Uffe Bech var tidligere i år på anklagebænken i en sag, hvor han i første omgang blev idømt 50 dagbøder a 1000 euro, cirka 370.000 kroner, for at have bidt en mand i armen.

Det skete sidste år i forbindelse med en kamp mellem Hannover 96 og Schalke 04.

Uffe Bech blev senere frifundet i sagen, fordi retten i Hannover vurderede, at danskeren havde bidt manden i selvforsvar.

Offensivspilleren ser frem til at få chancen i Brøndby.

- Jeg har fulgt med i udviklingen igennem de sidste par år, og spillestilen tiltaler en offensiv spiller som mig, så jeg glæder mig til at prøve kræfter med det.

- Jeg ved, at der er stor konkurrence om pladserne, og sådan skal det også være i en stor klub som Brøndby, så jeg glæder mig til at komme i gang med træningen med mine nye holdkammerater, siger Uffe Bech.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her