Annonce
Brøndby

Frederik Rønnøw tager ingen glæder på forskud: Jeg har set, hvor hurtigt ting kan mislykkes

Brøndby-keeperen Frederik Rønnow er kun formaliteter fra at kunne kalde sig Eintracht Frankfurt-spiller fra den kommende sæson.

Frederik Rønnow blev hyldet af Brøndby-fansene i forbindelse med søndagens derbysejr over FCK. Foto: Lars Poulsen

En underskrift og et lægetjek.

Det er det eneste, der mangler, før at Brøndbys målmand Frederik Rønnow kan kalde sig Eintracht Frankfurt-spiller fra den kommende sæson.

»Der er stadig ting, der mangler at gå i orden, og før det er klaret, tager jeg ingen glæder på forskud. Jeg vil gerne sætte signaturen først, inden jeg siger alt for meget,« siger Frederik Rønnow.

Han er tirsdag på besøg i sin nye tyske klub for at få ordnet sagerne, så klubskiftet til en værdi af 21 mio. kr. kan gå igennem.

»Det er rigtig godt. Det bliver spændende. Der var nogle andre engelske klubber inde over, men det her passer bedre. Jeg har i Brøndby været en del af en tysk spillespil, og den engelske liga er måske mere fysisk,« siger han og fortsætter:

Brøndby-træner før topbrag: Vi er ikke uovervindelige

»Det er Tyskland, jeg har kigget meget efter. Jeg har en tysk træner, men jeg har dog ikke lært noget tysk endnu, men det skal jeg nok få lært, hvis det bliver en realitet.«

Der har længe været interesse fra Frankfurt, fortæller Frederik Rønnow, som begynder i klubben til sommer på en fireårig kontrakt, hvis alle formaliteter falder på plads.

»For mig handler det om at præstere på banen. Det gør jeg bedst muligt ved ikke at fokusere på de ting. Jeg har set, hvor hurtigt ting kan mislykkes,« siger han med henvisning til det mislykkede klubskifte til Crystal Palace tidligere på året.

Frederik Rønnow og Brøndby IF vandt søndag 2-1 over FC København.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her