*

Brøndby

Zorniger: Vi havde ikke fortjent at vinde med fire

FC Nordsjællands to trøstemål gav et mere passende resultat, mente Brøndby-træner Alexander Zorniger.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Brøndby var søndag aften i gang med at give FC Nordsjællands unge talentfulde trup en lektion. Men efter Hany Mukhtars overlegne 4-0-scoring, gik gassen af den vestegnske ballon, og FC Nordsjælland lavede to hurtige mål mod kampens slutning.

Selvom målene kun havde kosmetisk betydning, så mente Brøndby-træner, Alexander Zorniger, at de to mål gav et mere fair resultat.

»Vi udnyttede deres fejl bedre, end de udnyttede vores. Vi fortjente sejren, og vi fortjente også at vinde med to mål, men ikke med fire mål, så det var mere korrekt, at Nordsjælland fik lavet to mål til sidst,« fortalte Zorniger.

Syv i streg og selv Pukki har selvtillid

Brøndby-træneren kunne se sin angriber Teemu Pukki score sine sæsonmål nummer fire, fem og seks søndag aften, og det glædede Zorniger, da Pukki har haft sværere ved at finde vej til nettet i denne sæson end i den forrige. Et spørgsmål om det sidste held, mener Zorniger.

»Vi har den samme Pukki som sidste år. Det har ikke været en anderledes Pukki de seneste uger. I nogle situationer har han bare været lidt uheldig, og i dag var han heldig og det er godt for ham. Og når det er godt for ham, så er det godt for os, for vi har brug for kvalitet hos vores angribere,« sagde Zorniger, der nu kan se tilbage på syv kampe og syv sejre.

»Det er rigtig godt med sejre syv i træk. Det er 21 point, og det hjælper på selvtilliden, og det hjælper på troen, på det vi gør,« sagde han.

I denne sæson har Brøndby blot tabt to kampe, begge på udebane, og den ene af disse faldt i Farum, da Brøndby tabte 3-2 i Superligaens anden runde. Selvom resultatet i dag var et andet, så er der ikke meget, der har ændret sig mellem de to mandskaber, forklarede Zorniger.

»I den kamp udnyttede de vores fejl, selvom vi havde dem godt under kontrol.  I dag var vi bedst til at udnytte fejlene. De har fortsat kvaliteterne, men vi har selvfølgelig fået lidt mere selvtillid efter at have vundet seks kampe i træk før i dag,« sagde Zorniger.

Brøndby fører nu Superligaen med fire point ned til FC Midtjylland, som mandag møder AaB i Aalborg.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
For 10. år i træk kan Aarhus bryste sig af at have landets bedste sygehus
Aarhus Universitetshospital er kåret som Danmarks bedste store sygehus af fagbladet Dagens Medicin. Det er resultatet af en holdindsats, siger både medarbejdere og ledelse om placeringen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her