*

AGF

AGF-formand Lars Fournais om Riddersholm-fyring: Umuligt at udstede garantier

Bestyrelsesformanden trækker nu sin kommentar i land efter to år med Glen Riddersholm ved roret.

Lars Fournais (th.) var lige lovligt hurtig ude, da han udstedte garanti imod en fyring. Foto: Gregers Tycho
AGF

For et år og 10 måneder siden var meldingen klar fra bestyrelsesformanden i AGF. Glen Riddersholm skulle ikke fyres, da AGF var opsat på at lykkes med den tidligere FCM-træner.

Nu er det dog blevet tid til at trække denne udmelding i land efter ansættelsen af David Nielsen som cheftræner.

»Det var en tåbelig udtalelse. I fodboldbranchen er det umuligt at udstede garantier. Som jeg husker det, er det sagt under en form for begejstring, der handler om, at der jo ikke er nogen, der ønsker trænerfyringer, og jeg havde dengang en stor tiltro til, at det med Glen Riddersholm som træner ville komme til at gå os godt spille- og resultatmæssigt,« fortæller bestyrelsesformand Lars Fournais til BT.

Formanden erkender samtidigt, at AGF har længe hungret efter succes, men i de seneste 20 år har det ikke været optimalt for klubben. Dermed håber Lars Fournais, at David Nielsen kan bidrage med en ny vindermentalitet til truppen.

David Nielsen kan tage et vigtigt skridt, når AGF møder Lyngby på hjemmebanen efter landsholdspausen. Her mødes Superligaens to nye trænere i en kamp, der skal forbedre AGF's nuværende placering på ottepladsen.

AGF-formand efter spillerkritik: »Jeg forventer, at de bakker op«

Bestyrelsesformanden ser gerne AGF ende blandt Superligaens seks, øverste mandskaber.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her