*

AGF

Duncan: David Nielsen har spillernes opbakning

AGF-anfører Morten "Duncan" Rasmussen har lagt fyringen af Glen Riddersholm bag sig og ser fremad.

AGF

Lørdag sagde AGF-anfører Morten "Duncan" Rasmussen" til Århus Stiftstidende, at fyringen af Glen Riddersholm som træner i klubben var en "helt hen i vejret"-beslutning fra klubbens ledelses side.

Mandag var tonen ændret, og angriberen vil nu se fremad og give den nyansatte cheftræner, David Nielsen, sin fulde opbakning.

- Vi har brug for at kigge fremad til næste kamp, og jeg er helt sikker på, at David har de rigtige idéer til, at vi får nogle sejre i hus. Og så er jeg slet ikke i tvivl om, at han allerede nu har spillernes opbakning.

- Nu er det ham, der er chef, og nu er det ham, vi står bag, siger "Duncan" efter første træning med David Nielsen mandag.

Spørgsmål: Hvis der igen skulle opstå en situation i klubben, hvor du er uenig med ledelsen, vil du så ytre dig offentligt om det igen?

- Jeg kommenterer ikke mere på, hvad der er blevet sagt i weekenden. Nu har vi fået en ny træner, og det er hans første dag i dag, så det er det, vi bruger vores energi på.

Spørgsmål: Udtalte du dig på vegne af dig selv eller truppen, da du sagde, som du gjorde i weekenden?

- Jeg svarer det samme, som jeg lige har svaret, siger anføreren.

Spørgsmål: Hvordan er forholdet til ledelsen?

- Det er Davids første dag, og det er det, vi bruger vores energi på. Jeg kommenterer ikke på, hvad der er blevet sagt i weekenden.

Spørgsmål: Så der er trukket en streg i sandet?

- Jeg er videre - absolut, siger Duncan.

Duncan sagde i lørdag, at det ikke var trænerteamets skyld, at resultaterne havde været skuffende på det seneste, men at det var spillernes.

Desuden langede han ud efter klubbens administrerende direktør, Jacob Nielsen, som flere gange offentligt har kritiseret spillernes indsats.

- Det er en svær situation for os spillere, når vi hele tiden skal forholde os til, at vores direktør kritiserer os voldsomt i medierne.

- Og jeg vil godt indrømme, at jeg er ind i mellem er meget forundret over nogle af de beslutninger, Jacob Nielsen træffer, sagde anføreren lørdag til Århus Stiftstidende.

"Duncan" havde også Glen Riddersholm som træner, da han spillede for FC Midtjylland.

David Nielsen kom til AGF fra et job som cheftræner i Lyngby. Hans kontrakt med AGF løber til 2020.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her