*

AGF

Lyngby-profil efter David Nielsens exit: Jeg gad ikke spille i AGF's rod

En af Lyngbys bedste spillere udstiller klimaet i AGF, hvor ledelsen i hans overbevisning skader holdet med dens opførsel i medierne.

Lyngby-træner David Nielsen skal forsøge at styre AGF mod top 6. Foto: Tycho Gregers

Lyngbys 10’er Mikkel Rygaard kunne ikke finde på at gøre som sin nu forhenværende træner, David Nielsen, og tage turen til AGF.

Dertil er der for meget uro i Aarhus-klubben. Derfor er han delt i forståelsen af David Nielsens beslutning om at forlade sidste sæsons bronzehold i Lyngby til fordel for underpræsterende AGF.

»Der er meget om ørene i AGF.  Der er meget uro og jeg-ved-ikke-hvad,« sagde Mikkel Rygaard efter Lyngbys 3-1 sejr over FC København og bekræftede, at han ikke selv ville spille i AGF.

AGF: Glen Riddersholm blev fyret på en parkeringsplads

»Man ser jo, at deres sportschef (Peter Christiansen red.) og direktør (Jacob Nielsen red.) er i medierne med snak om fyring af træneren, og når Glen Riddersholm var i et tv-studie efter kampene, handlede det altid om pres og negative ting,« lød det fra Mikkel Rygaard.

Han bekræftede, at man både lægger mærke til den slags som spiller i en anden klub og tænker sit over det.

Derfor er han ikke sikker på, at det er en god beslutning af David Nielsen at forlade Lyngby for at blive den næste til at forsøge at stå for presset i AGF og få potentialet frem i den uforløste klub.

»Jeg kan på den ene side forstå det, og på den anden side kan jeg ikke. Jeg kan godt se idéen for det for David Nielsen med at tage til AGF og få AGF tilbage til toppen af dansk fodbold, men der er så mange trænere, som har forsøgt det uden held, så det virker som en håbløs opgave,« sagde Rygaard.

Lyngbys anfører mod FC København, Thomas Sørensen, kan godt se, hvad der har trukket David Nielsen væk fra Lyngby og til AGF.

»Han er god til at lede folk og motivere dem. Hvis han føler, at det er det, han er bedst til, så er der et potentiale i at gøre det i AGF, som er en stor klub med et stort budget, hvor han kan give spillerne noget selvtillid og rykke dem,« sagde Sørensen efter 3-1 sejren over FC København.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her