AGF

AGF-formand efter spillerkritik: »Jeg forventer, at de bakker op«

Lars Fournais bakker sin direktør, Jacob Nielsen, op, når han offentligt skælder ud over de manglende sportslige resultater.

AGF

AGF-anfører Morten ”Duncan” Rasmussen  var efter klubbens fyring af træner Glen Riddersholm særdeles kritisk over for klubbens direktør, Jacob Nielsen.

 »Det er en svær situation for os spillere, når vi hele tiden skal forholde os til, at vores direktør kritiserer os voldsomt i medierne. Det er altså ikke en fordel for os, når vi hver anden uge skal høre, at det virker som om, vi ikke gider spille. Og jeg vil godt indrømme, at jeg ind i mellem er meget forundret over nogle af de beslutninger, Jacob Nielsen træffer,« har Morten ”Duncan” Rasmussen sagt til  Århus Stiftstidende.

Lars Fournais, formand for Aarhus Elite, som driver AGF, har taget kritikken til sig, men:

»Spillerne har lov til at have deres mening. Når det er sagt, så forventer jeg, at de bakker op om beslutningen, og det tror jeg også, at de gør. Når der sker sådan noget, er der altid nogle, der er enige og andre, der er uenige. Jacob Nielsen har som administrerende direktør ret til at udtrykke sin mening om det sportslige. Det er klart, at det skal foregå på en fair og ordentlig måde. Sådan vil jeg i hvert fald gerne have det,« siger Lars Fournais.

Har du talt om netop dette med ham?

»Ja. Og vi har løbende en snak, men hvad vi taler om, er et anliggende mellem ham og mig. Og jeg vil give spillerne ret. Det er, som Martin Spelmann siger, ikke kun trænerens skyld, men også holdets. De manglende resultater i Glens tid i AGF er årsagen til, at han ikke længere er her. Og det er også spillerne, der ikke har præsteret godt nok. Pilen peger på os alle. Vi skal have en kultur, der er præget af, at vi vil vinde. En elitekultur, som skal gennemsyre det hele,« siger Lars Fournais.

Han kender udmærket eksemplerne på Jacob Nielsens offentlige kritik, der er kommet, når AGF har skuffet.

»Jeg vil gerne, at vi har en åben og ærlig dialog i virksomheden. Og selvfølgelig er det i orden, at Jacob Nielsen siger sin mening. Det er helt på sin plads, han er jo øverste ansvarlige. Det ville være værre, hvis vi havde en direktør med uld i mund. Ingen er vel i tvivl om, hvad Jacob Nielsen mener, når han siger noget. Men igen, det skal ske på en fair måde,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her