*

AGF

AGF-anfører har svært ved at forstå fyring: ”Jeg er i chok”

Træner Glen Riddersholm havde opbakning fra spillerne inden fyringen, siger Morten ”Duncan" Rasmussen.

Foto: Gregers Tycho

Superligaen og fodbolddanmark blev lørdag morgen ramt af en kæmpe overraskelse, da træner Glen Riddersholm blev fyret i AGF og erstattet af David Nielsen.

Således også AGF-anfører Morten »Duncan« Rasmussen, der var en af målscorerne i fredagens 5-1 sejr over FC Helsingør.

»Jeg er i chok. Det er absolut min opfattelse, at Glen Riddersholm havde opbakning i spillertruppen, og at trænerteamet havde lagt den rette strategi for at få succes. Derfor har jeg svært ved at forstå beslutningen, og jeg har også givet udtryk for min overraskelse over for klubbens ledelse« siger han til Jyllands-Posten.

Glen Riddersholm blev træner i AGF fra 1. januar 2016, men har trods fredagens storsejr leveret for svingende resultater i denne sæson, ifølge klubbens ledelse.

Avis: AGF fyrer Riddersholm som cheftræner

»Vores resultater har i en længere periode været for dårlige og vi har præsteret alt for svingende i såvel Alka Superliga som i DBU Pokalen - en udvikling, vi ikke er trygge ved. Vi gik ind til den her sæson i håbet om, at vi kunne præstere mere stabilt, hvilket ikke er lykkes. Efter nøje overvejelser har vi derfor besluttet, at der skal nye kræfter til i forsøget på at indfri vores målsætninger i AGF,« udtalte sportschef Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

Glen Riddersholm selv udtaler sig ganske kortfattet i samme pressemeddelelse.

»Jeg takker staben, spillerne, ungdomstrænerne og de mange frivillige for en fantastisk tid og fansene for en sublim opbakning i AGF, og jeg ønsker klubben alt det bedste for fremtiden«.

David Nielsen kommer fra et trænerjob i Lyngby, som han førte til bronzemedaljerne i fjor. Han starter i jobbet fra mandag den 2. oktober.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
En ønskejul når livet er svært
Organisationen Ønske Jul hjælper hvert år hårdt ramte familier til at få en god jul. Siden 2012 har de sørget for, at midtjyske familier med ondt i livet også får en juleaften med alt, hvad der hører til. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her