AGF

AGF fyrer Riddersholm og hyrer David Nielsen som træner

Samarbejdet med Glen Riddersholm ophører efter en periode med utilfredsstillende resultater.

AGF's træner Glen Riddersholm. Foto: Mikkel Berg Pedersen
AGF

Superligaklubben AGF har fyret Glen Riddersholm som cheftræner. Hans afløser er fundet.

Årsagen til udskiftningen, der sker efter fredagens 5-1-sejr ude over Helsingør, er en længere periode med svingende og utilfredsstillende resultater, skriver AGF i en pressemeddelelse.

»Vores resultater har i en længere periode været for dårlige, og vi har præsteret alt for svingende i såvel Alka Superliga som i DBU Pokalen - en udvikling, vi ikke er trygge ved. Vi gik ind til den her sæson i håbet om, at vi kunne præstere mere stabilt, hvilket ikke er lykkes. Efter nøje overvejelser har vi derfor besluttet, at der skal nye kræfter til i forsøget på at indfri vores målsætninger i AGF,« siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

David Nielsen stopper som cheftræner i Lyngby

Som afløser for Riddersholm henter AGF den 40-årige David Nielsen, der netop har fået ophævet sin aftale med Lyngby Boldklub. Han starter som cheftræner i AGF på mandag.

»Fodboldfagligt har David en stærk ballast, og han er meget tydelig og klar i sin måde at være træner og leder på. Derudover besidder han nogle af de egenskaber - såsom at være passioneret og hårdt arbejdende - som vi vægter højt, og noget vi tror på, vil smitte positivt af på klubben som helhed,« siger Peter Christiansen.

Randers-formand: Trænerfyring er ikke et tema

Assistenttræner Lars Friis' fremtidige rolle i klubben er i øjeblikket ikke afklaret.

Der vil hurtigst muligt blive udpeget en assistenttræner til David Nielsen, oplyser AGF, der også takker Glen Riddersholm for hans »dedikerede indsats«.

David Nielsen: Rejsen er absolut ikke slut for Lyngby

»Jeg takker staben, spillerne, ungdomstrænerne og de mange frivillige for en fantastisk tid og fansene for en sublim opbakning i AGF, og jeg ønsker klubben alt det bedste for fremtiden,« lyder det fra Glen Riddersholm selv.

Følg
Jyllands-Posten
AGF lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her