AGF

AGF-træner ignorerer vrede kommentar på nettet

Flere AGF-fans kræver "De Hvides" cheftræner Glen Riddersholm fyret. Det pres lever han gerne med som træner.

AGF's cheftræner Glen Riddersholm og holdet har indtilvidere hentet 11 point i superligaen. mandag tabte holdet til FC Midtjylland 0-3 på hjemmebane. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Nederlaget til FC Midtjylland mandag og sidste uges pokalexit til Fredericia fra første division har fået mange AGF-fans til tasterne – og det er ikke rosende ord, der sendes mod ”De Hvide”.

Meget af kritikken skydes mod træner Glen Riddersholm, som flere kræver fyret. Det viser et kig på morethanaclub.dk.  

Til Ekstra Bladet har den blonde midtjyde fortalt, at han ignorerer de mange kommentar på nettet, fordi de ikke fører til en konstruktiv debat om fodbold.

AGF: Det er uaktuelt at tale kontraktforlængelse med træneren

»Jeg følger ikke med, for det ville æde mig op. Med den allerdybeste respekt for, at der er mange, der interesserer sig for, hvad der foregår i AGF, så er der så mange gode råd, at det ville være svært for mig at holde fast fokus på, at få de her spillere til at performe kontinuerligt og forme vores spillestil,« siger han.

En kommentar, AGF -træneren også er træt af at lægge øre til, er, at det er svært at se, hvad klubben vil. For det er han ikke enig i.  

Cheftræneren mener, at det er tydeligt at se, hvad er det, klubben og holdet arbejder med, og ifølge ham gør det fodbolddiskussionen fattig, når følelser tager over for det faktuelle.

Kvaliteten, det var den, AGF manglede

»Det er klart, når vi i en række transfervinduer har skiftet ud, så er der meget, der skal samles op, fordi der hele tiden er ting og informationer, der skal bringes videre til de nye. Der er rigeligt for mig at følge op på i det daglige,« forklarer træneren.

Glen Riddersholm oplever stadig en entusiasme og tro på projektet i AGF, når han går rundt inde i Aarhus, og han er derfor træt af, at det er de, der råber højest, som bliver hørt, også selvom de kun gør det, fordi de på nettet kan gemme sig bag et alias.

Det er især den negative vinkel, der ofte findes i fodbolddiskussionerne på nettet, som AFG-træneren har en anke imod. Han mener, at den er opstået, fordi det ikke er normen herhjemme at være optimistisk og positiv. Derfor går de fans, der har den holdning og putter med den ifølge Riddersholm.

»Det er blevet fodboldens kendetegn, at det handler om at finde syndebukke og ofre: ’Det kan jo ikke blive ved.’ ’Det kan jo ikke passe.’ Så skal der skiftes lidt ud i klædeskabet, og så gentager historien sig igen. Det er det tryk og pres, vi lever under som trænere, og det lever jeg fint med,« siger han og fastslår overfor Ekstra Bladet, at det ikke har betydning for hans arbejde.

Den aarhusianske klub, der lige nu ligger nummer ti, møder fredag oprykkerne fra Helsingør på udebane.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Smart eller tudegrim? Ny koreansk crossover deler vandene
Hyundai går benhårdt efter at skille sig ud fra konkurrenterne i klassen for de små crossovere, og det må man sige, de gør med den nye Kona. Desværre er selve bilen et ganske gennemsnitligt produkt. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her