*

AGF

Riddersholm om AGF-truppen: Klart den bedste i min tid

AGF har hentet en håndfuld forstærkninger i løbet af sommeren, og det glæder klubbens træner.

Glen Riddersholm ser positivt på den kommende sæson. Arkivfoto: Gregers Tycho

AGF har med sine nyerhvervelser i dette transfervindue fået skabt den stærkeste trup, der har været under Glen Riddersholms ledelse. Det mener AGF-træneren, og han ser positivt på den kommende sæson.

- Vi har fået nogle bedre forudsætninger for at lykkes, og det må jeg rose både "PC" (Sportschef Peter Christiansen, red.) og også ledelsen for at give os. Det er klart den bedste trup, vi har haft i min tid i AGF, siger Riddersholm til BT.

AGF snupper både tidligere Sønderjyske-profil og svensk kantspiller

- Vi er en stærk enhed, som i fællesskab forsøger at løfte AGF op på det niveau, hvor vi kan indfri de forventninger, der selvfølgelig skal være til en stor klub som AGF.

- Men samtidig er vi også nødt til at mødes med en klar strategi og en klar spillefilosofi. Der har vi gjort i dette transfervindue.

AGF har hentet Pierre Kanstrup i Sønderjyske, Adama Guira i Lens, Jakob Ankersen i Zulte Waregem, Frederik Møller i AC Horsens og Tobias Sana i Malmö FF ind i løbet af sommeren.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her